Μια κλάση πάνω ο Μανδραικός 3-0 τον Πανελευσινιακό


 To Ρεπορτάζ είναι του ΑΝΕΣΤΗ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ


Η Μάνδρα έβαλε τα γιορτινά της  και πανηγυρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά  την κατάκτηση  του τρόπαιου, με τον Μανδραικό να αφήνει σε παθητικό ρόλο τον Πανελευσινιακό τον οποίο κέρδισε με 3-0 στο τελικό των Μεγάρων.
 Ο Μανδραικός πιό ομάδα μέσα στο γήπεδο καθάρισε εύκολα τον τελικό απέναντι στον ασύνδετο και νωθρό Πανελευσινιακό, που δεν μπόρεσε σε καμμιά περίπτωση να μπεί στον ρυθμό του παιχνιδιού.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι ουσιαστικά ο τελικός είχε τελειώσει από το πρώτο 25λεπτο, όταν και η ομάδα της Μάνδρας είχε προηγηθεί με 2-0.
Μόλις στο 5' είχαμε  ωραία απέλαση απο τον Κουσκουνά,ο οποίος με πλασσέ απο το ύψος του πεναλτι έκανε το 1-0, για τον Μανδραικό, ενώ στο 23΄, άψογη συνεργασία Αλεξανδρόπουλου-Κουσκουνά-Ξύδη με τον τελευταίο να στέλνει με πλασέ στα δίκτυα  για το 2-0. Στο 47' ο εξαιρετικός σήμερα Νίκος  Κουσκουνάς έδωσε την ασίστ στον Θάνο που με πλασέ μέσα απο την περιοχή πέτυχε το 3-0, για να κάνει το υπόλοιπο του τελικού τυπική διαδικασία.
 Εύκολο έργο είχε  ο διαιτητής Γιώργος Χατζής, βοηθοί ήταν οι Χρύσα Κουρουμπίλια-Γιώργος Κρετσίμος, - τέταρος διαιτητής ο Αριστείδης Βάτσιος.
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Κωνσταντινίδης,Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου,Ευθυμίου,Μαρής,Ξύδης, Ζουραβλιόβ, Κουσκουνάς(86'Παπανικολάου), Θάνος, Αλεξανδρόπουλος.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ:Τσακιλτζίδης, Μπαγδάτογλου, Τζαφεράκος, Κολοβός, Τερλελής(59'Παπαδόπουλος), Σιδηρόπουλος,Μιχελής, Μακρίδης, Μαλισιόβας(60'Τούσης), Παπανικολάου, Κατσικιάς.
*Αριστα από οργανωτικής πλευράς πήρε ο τελικός με όλο το τελετουργικό αλλά και την ισχυρή αστυνομική δύναμη για τυχόν επεισόδια και τους παράγοντες της ΕΠΣΔΑ οι οποίοι έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
*Τα συγχαρητήρια δέχτηκε μετά το τέλος του τελικού ο πρόεδρος της Ενωσης κ.Μιχάλης Τζανόπουλος για την άψογη διοργάνωση αφού το γήπεδο ήταν εκκλησία.
Μάλιστα ο ίδιος μετά το τέλος τόνισε: ΄΄Ο τελικός ήταν αντάξιος των δυο ομάδων.Το παιχνίδι διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για τον τελικό που προσέφεραν ο οποίος είχε ένταση,πάθος και ικανοποίησε τους 1500 φιλάθλους οι οποίοι τήρησαν πιστά το φερ πλέι.
H διοίκηση της ΕΠΣΔΑ τίμησε με πλακέτες τους διαιτητές της αναμέτρησης.
 ***Παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Μεγάρων Γιάννης Μαρινάκης Μάνδρας Γιώργος Δρίκος ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Μεγάρων Γιώργος Σακελλαρίου. Σύσσωμο το Δ.Σ της Ενωσης με τους: Οικονόμου,Ντούρο, Διολέτη την αρχιδιαιτητή  Ιωάννα Κωνσταντινίδου η γραμματέας Κωνσταντίνα Φράγκου ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ.Γιώργος Φλαμπούρης, ο πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας κ. Γιώργος Χαχολάκης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου