"Καθυστερημένος" ο Ηλυσιακός 3-1 στην Μιτυλήνη

Η κακοκαιρία στη Μυτιλήνη δημιούργησε προβλήματα στη μετάβαση της αποστολής του Ηλυσιακού στο αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μιτυλήνης. Συγκεκριμένα η πτήση στην οποία επέβαινε η ομάδα του Ηλυσιακού ήταν να προσγειωθεί στις 9 το πρωί αλλά λόγω έντονης βροχόπτωσης το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 12. Ετσι ο διαιτητής της συνάντησης έδωσε ένα 20 λεπτο επιπλέον στο ζέσταμα των δύο ομάδων.

  Το παιχνίδι πάντως διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Αιολικού.Από εκεί και πέρα πιό ουσιαστικός ο, Ηλυσιακός πήρε την νίκη με 3-1 απέναντι στον Αιολικό, που πάλεψε το παιχνίδι. Στο 10΄ο ΝτεΣόοουζα με δυνατό σούτ άνοιξε το σκορ για τον Ηλυσιακό,  ενώ στο 23΄ ο Ηλυσιακός κέρδισε πέναλτι σε χάρι του Μανουσάκξη, με τον Κολοβό να ευστοχεί από τα 11 βήματα καιμ να κάνει το 0-2.
 Ο Αιολικός μείωσε στο 43΄ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Καδή, ενώ στην συνέχεια προσπάθησε, κι είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως ο Ηλυσιακός στο 83΄ με πλασέ του Τζώρτζη διαμόρφωσε το 1-3, κάτω από δυνατή βροχή.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τζιουβέλη ( Πειραιά)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Κάμπερ, Αλευράς, Μουτζούρης, Μανουσάκης, Τσαρτσίδης, Καδής, Πετρουζέλης, Διονυσάτος(76΄ Γκιάτα), Οψιμούλης, Γκόντζος, Γιοβάνης
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μαχαίρας, Φίπε, Ιωαννίδης(86΄ Κωνσταντίνου), Καραπιπέρης, Τσέπε, Φωστέρης, Μασούρας, Μητσόπουλος, Αγγελόπουλος(53΄ Παπάς), Κολοβός(75΄ Τζώρτζης) Λούκας Ντε Σόουζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου