Εξαιρετικός ο Περαμαικός, εύκολα 3-1 τον Ατρόμητο Πειραιά

Εξαιρετικός ο Περαμαικός κέρδισε πολύ εύκολα τον Ατρόμητο Πειραιά με 3-1, κι ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.
 Το συγκρότημα του Βασίλη Στασινόπουλου,. με μιά μεστή και ουσιαστική εμφάνιση κέρδισε απόλυτα δίκαια τον Ατρόμητο που για άλλη μια φορά, ήταν σκιά του καλού εαυτού του.
 Ο Περαμαικός ξεκάθαρα είναι η πιό φορμαρισμένη ομάδα του 9ου ομίλου σε αυτόν τον β΄ γύρο.

 Μόλις στο 7΄ ο Μπερνιδάκης μέσα στην περιοχή προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, όμως το σούτ που έπιασε  αρχικά αιφνιδίασε τον Πνευματικό, που βρήκε την μπάλα με τα πόδια,  για να χτυπήσει  και στο δοκάρι.
 Στο 18΄ ο Ντούλιας αφύλακτος μέσα στην περιοχή πλάσαρε άουτ, για να φθάσουμε  στο 28΄ όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντούλιας,  στην καρδιά της άμυνας του Ατρόμητο, με σούτ άνοιξε το σκορ για τον Περαμαικό.
Στην επανάληψη το μοτίβο δεν άλλαξε, και έτσι Ντούλιας  στο 63΄ βρέθηκε στο πίσω δοκάρι, και με ωραίο  ψηλοκρεμαστό σούτ ΄άφησε άναυδο τον Πνευματικό για να κάνει το 2-0.
 Ο Περαμαικός στο 72΄ ανέβασε το σκορ στο 3-0, με ωραία κίνηση, και  συρτό σούτ του Μπερνιδάκη,  ενώ ο Ατρόμητος σε αυτό το β΄ μέρος έχει έχει να επιδείξει απλά,  δύο σούτ του Λοιζίδη στο 57΄ και του Νταλάκου στο 81΄ ( στα οποία επενέβη ο Μειμάρογλου).
Το μόνο που μπόρεσαν οι Κμαινιώτες  ήταν  να μειώσουν στο 3-1 στο 86΄ με έξυπνο ψηλεκρεμαστό σούτ του  Μανουηλίδη, από προσπάθεια του Νταλάκου.
 Από τον σπουδαίο Περαμαικό,  στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων οι Ντούλιας, Σιδέρης, Χαλκιάς, Λαπατάς, Σαμαράς, ενώ από τον αποκαρδιωτικό Ατρόμητο προσπάθησαν οι Νταλάκος, Λοιζίδης,και ο Πέρρος που ήταν έκπληξη η αλλαγή του. 
  Μέτρια η διαιτησία του Κωνσταντάκη ( Αχαίας) απέβαλε τον Νταλάκο με δεύτερη κίτρινη  στο 88΄ και τον Λαπατά στο 89΄ επείσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα
 ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μειμάρογλου, Χαλκιάς, Σαμλίδης,  Καραγιάννης, Λαπατάς, Σαμαράς, Ντούλιας, Ερίκος( 78΄  Ιατρού), Μπερνιδάκης, Σιδέρης,Ανδριανόπουλος( 69΄ Χατζηαγιαννάκος)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πνευματικός, Παπαδόπουλος,  Γαβαλάς, Μπέλιας, Γεωργούλης, Νταλάκος,  Πέρρος ( 54΄  Μυλωνάς;), Μναουηλ΄'ιδης, Ράπτης ( λ.τρ  Μητρόπουλος), Δανασής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου