Φαναρίτης: Προδοθήκαμε!!"Κάποια στιγμή θα ζητήσετε την ψήφο μας."

 
Οργή και αγανάκτηση στο Μοσχάτο με τον πρόεδρο της ΑΕΜ. κ. Στέφανο Φαναρίτη να έχει βγεί κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα του σήμερα με όλα  που έχουν γίνει γνωστά.Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του  ίδιου του κ. Φαναρίτη:
"Aισθάνομαι απείρως προδομένος απο τους βολεμένους "βολευτάδες" της α & β Αθήνας και τους αντίστοιχους του Πειραιά. Δεν φρόντισαν καθόλου την δικη τους εκλογική πελατεία όπως ο κύριος Σαρρής, ο κύριος Τζανόπουλος και ο κύριος Παπακωνσταντίνου... Να θυμάστε όμως συμπολιτευόμενα και συνένοχα δια της σιωπής σας παλικάρια... Κάποια στιγμή θα ζητήσετε την ψήφο μας... Απλά ΠΡΟΣΈΞΤΕ στο Μοσχάτο τοίχο τοίχο γιατί έχει πολλά γαλακτοπωλεία ακόμα, παρόλο που έκλεισε ο Γραβιάς....και η Ρούμελη.... Όμως να θυμάστε και εσείς κύριε Σαμαρά ότι τις κυβερνήσεις δεν τις βγάζει η Χίος, η Εύβοια και τα λοιμά της Αττικής... Τις βγάζει η α & β Αθήνας και ο Πειραιάς... Να το θυμάστε κύριε Σαμαρά κύριε Βενιζελε κύριε Κουβέλη.... Εγώ θα είμαι πρώτος στο οαααααα όταν θα σας πάρουν με τις ντομάτες.... Λυπάμαι πάρα πολύ... Μια φορά προδότης για πάντα προδότης.... Η ιστορία αυτό διδάσκει... Προσωπικά αισθάνομαι κοροιδευμένος από φίλους επίσης στην ένωση μας... Προδοθήκαμε... Από την στιγμή που ο Πρόεδρος της ένωσης διατηρεί τα οφιτσιά του και δεν παραιτείται ηχηρά είναι και αυτός κομμάτι συνένοχος. Εδώ μπροστά του είναι η πρόκληση και η πρόσκληση..»
*Το συγκεκριμένο κείμενο είναι προσωπική  αναφορά του ίδιου του πρόεδρου της Α.Ε. Μοσχάτου, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου