Στις λεπτομέρειες πήρε το τρόπαιο η Κηφισιά

 Ο μεγάλος τελικός της ΕΠΣΑ διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, μέσα σε ποδοσφαιρική  ατμόσφαιρα, και φυσικά την εξέδρα να κερδίζουν οι φανατικοί φίλοι του Αιγάλεω που ήταν πολύ περισσότεροι, αλλά και περισσότερο εκδηλωτικοί.
Η  ομάδα των Βορείων προαστίων κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της αφήνοντας στα κρύα του λουτρού του Αιγάλεω που στο 90λεπτο είχε πιστέψει στην
κατάκτηση του τροπαίου, αλλά στην μπάλα τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε δευτερόλεπτα.
Μοιρασμένο κι αμφίροπο το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αναλώνται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου, και φυσικά να μην σημειώνονται  πολλές φάσεις.
 Σχεδόν τίποτε το α΄ μέρος, ωστόσο στο 56’,  ο Δουκάκης  με ωραία προσπάθεια έκανε το 1-0 για το Αιγάλεω ύστερα από σέντρα του Μακρή, εν μέσω απαοθέωσης από τους φίλους του Σίτι.
Η Κηφισιά προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, για να φθάσουμε στην εκπνοή, όταν ο διαιτητής Παπάς "έδειξε" πέναλτι σε χέρι του Στριμμένου. Ο Βέρμπης ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.
Το Αιγάλεω ήταν πιό κινητικό στην παράταση, και μάλιστα  στο 119’ είχε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Στριμένου λίγο έξω από την μικρή περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Κηφισιάς. Ο τελικός οδηγήθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και εκεί οι παίκτες της Κηφισιάς ήταν πιο ψύχραιμοι και με σκορ 4-3 κατέκτησαν την κούπα.
Από την Κηφισιά καλύτεροι οι Κόλιας, Χίσο, Βέρμπης, Τεγούσης, ενώ από το Αιγάλεω οι Δουκάκης, Τουρνάς, Στριμμένος, Μακρής
Με λάθη διαιτησία του Παππά, (Ταρανά - Απτόσογλου), ελέγχεται για την φάση του πέναλτι στο 90΄, ενώ οι του Αιγάλεω φωνάζουν για περίπτωση πέναλτι που δεν τους δόθηκε  στην ανατροππή του Δουκάκη, μάλιστα ο καλύτερος παίχτης του Αιγάλεω τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε, όπως και για χέρι πέναλτι, στην παράταση, - τέταρτος ήταν ο Σφακιανάκης
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμένος, Κουτσοδήμος, Τζανετάκος,Κουμπούλης(117. Ποστόλης), Δουκάκης(86΄ λ.τρ Βουτυράς), Μακρής,  Τουρνάς,Πολυκρέτης(90΄Xανιώτης)
 ΚΗΦΙΣΙΑ:Κόλιας, Στασινός,Καραμπάς(88΄ Παπάζογλου), Τεγούσης, Έσλερ, Κορακάκης, Χίσο, Κάρο(68΄ Παπαδόπουλος), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Ντούμος(77΄ Γεωργακόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου