Μπράβο στην Νομική Υπηρεσία που απαξίωνε ο Τζανής



  Κέρδισε 5,6 εκατομμύρια για τον Δήμο Κερατσινίου
 
Πολύ σημαντική επιτυχία της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κερατσινίου που έδωσε σκληρή μάχη τους τελευταίους μήνες στην κόντρα της με την ΕΥΔΑΠ.
Έτσι στον Δήμο Κερατσινίου  επιδικάστηκε το ποσό των 5,6 εκατ. ευρώ (που είναι το 40% του συνολικού ποσού) για τα τέλη διέλευσης του αγωγού από την ΕΥΔΑΠ.Έτσι, η ΕΥΔΑΠ οφείλει να καταβάλει αυτό το ποσόν στο Δήμο.Να  σημειωθεί ότι τον  Μάιο θα εκδικαστεί το συνολικό ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Η Διοίκηση του Δήμου Κερατσινίου πλέον βρήκε αρκετά χρήματα, και οφείλει να τα αξιοποιήσει, και να βουλώσει τρύπες, αλλά και να πληρώσει τον κόσμο που είναι απλήρωτος για πάνω από έναν χρόνο.

 Ο ΤΖΑΝΗΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η Νομική Υπηρεσία  του δήμου και ιδιαίτερα η Χρύσα Μυργιαλή και ο Κώστας Καραπαναγιώτης, είναι η Νομική Υπηρεσία που σταθερά απαξιωνόταν από τον κ. Λουκά Τζανή. 

Στο Κερατσίνι όλοι γνωρίζουν  την περίφημη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής-ενώ ήδη διαφαινόταν η θετική έκβαση της δικαστικής διαμάχης- μετά από πρόταση της κ. Δαβγιώτη και ένθερμη στήριξη του Δημάρχου, να ανατεθεί η υπόθεση σε Ιδιωτικό Δικηγορικό Γραφείο με ποσοστό 7%;
Αυτό σημαίνει, ότι σήμερα αυτό το γραφείο θα έπαιρνε περίπου... 400.000 ευρώ (!) και αν κερδηθεί συνολικά η υπόθεση... πάνω από 1 εκατομ. ευρώ!

 ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου