Είχε Κοντογιάννη ο Κεραυνός και πήρε το κύπελλο

Ο ηγέτης του Κεραυνού οδήγησε την ομάδα του στο 2-1 επί της Τριγλίας

Ο Κεραυνός Κερατέας, κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ,  κερδίζοντας στον τελικό της Παλλήνης, την Τριγλία Ραφήνας.
 Ο Κεραυνός αν και μιά κατηγορία πιό κάτω από την Τριγλία, που του χρόνου θα παίξει, στην Γ΄Εθνική, ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού.
 Η ομάδα της Κερατέας είχε πάθος αποφασιστικότητα, απέναντι στην Τριγλία που μόνο πρός το τέλος έκανε αισθητή την παρουσία της.


Ο τελικός έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης «Γιώργος Δέδες», ενώ παρέστησαν 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου, και από τις δύο ομάδες,  με τους φιλάθλου του Κεραυνού να δημιουργούν, εντυπωσιακή και εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και με ηγέτη και σκόρερ τον πολύπειρο Χρήστο Κοντογιάννη έφθασε στην κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Κοντογιάννης στο 28’  άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος στο  77’ πέτυχε το 2-0 . Η Τριγλία αντέδρασε και στο 80’ μείωσε σε 2-1 με αυτογκόλ του Πρίφτη, ενώ ο Σκαφίδας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς στο 84’ είχε δοκάρι.
Ήταν η 5η κατάκτηση του τροπαίου για τον Κερατέας απέναντι στηνν Τριγλία που παραμένει χωρίς τρόπαιο.
Αρκετά καλός ο διαιτητής  Δραγάτης με βοηθούς τους Παπαδιώτη και Μήταρη.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς Γ., Παπασωτηρίου, Λιούμης, Παππάς Χ., Αναγνώστου, Πρίφτης, Ρώμας Γ. (90+2’ Σταμάτης Κ.), Μεγαγιάννης, Σάντρι, (70’ Εφραιμίδης), Κοντογιάννης, Μπάτρης (87’ Κατσίκης)
ΤΡΙΓΛΙΑ : Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (46’ Σταμπέλος Γ.), Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο, Αλεβίζος, Γκίκας, Μουλάκης (64’ Χατζάκης), Τσάγκαρης (46’ Μάντζης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου