΄'Αγγιξε" το διπλό στην Νάξο ο Περαμαικός

Στο 1-1 με τον Πανναξιακό

Ο  Περαμαϊκός αποδεικνύοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ειδικά στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος άγγιξε μιά μεγάλη νίκη στην Νάξο, απέναντι στον Πανναξιακό, μένοντας στο τελικό 1-1, που σαφώς και είναι επιτυχία για την ομάδα του Βασίλη Στασινόπουλου.

Από την άλλη ο Πανναξιακός  εiχε την υπεροχή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητικός.
 Μάλιστα ο Περαμαικός όταν άρχισε να βγαίνει από το καβούκι του, βρήκε χώρους στην κόντρα, και δημιούργησε  φάσει.
 Στην επανάληψη ο Περαμαικός παρότι από το 28΄ έχασε τον Σιδέρη που τραυματίσθηκε, και μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 64' κατάφερε να προηγηθεί.
 Τότε  ο Ανδριανόπουλος εκμεταλλεύτηκε  την κάθετη πάσα του Ερρίκου και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα σταδίχτυα του Θέμελη για το 0-1.
.Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στον Πανναξιακό που πίεσε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους, με την πίεση αυτή να αποφέρει  καρπούς στο 83' όταν ο νεοεισελθών στο παιχνίδι, Μπονιάκος εξαπέλυσε από 20 μέτρα έναν κεραυνό και η μπάλα αφού βρήκε σε αρκετά σώματα στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Μεϊμάρογλου για το 1-1. Ο Μπονιάκος  θα μπορούσε 5' αργότερα να είχε αναδειχθεί σε ήρωα της αναμέτρησης όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μεϊμάρογλου. Στα τελευταία λεπτά οι Κυκλαδίτες προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους χάριζε τη νίκη όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.
 Από τον Περαμαικό ξεχώρισαν οι Χαλκιάς,Ερίκος, Ανδριανόπουλος, Σαμαράς, ενώ από τον Πανναξιακό οι Τζωρμπατζάκης,Τόσκας, Μπονιάκος, Αθανασίου 
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Ντάουλα (Αθηνών)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ : Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Τερόλλι, Τόσκας, Αριανούτσος (82' Σταυρόπουλος), Καρούσης (61' Ντούκα), Αθανασίου, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης, Κατσάνης (65' Μπονιάκος)
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ρούσσος, Σαμαράς, Ντούλιας (55' λ.τρ. Ιατρού), Ερρίκος, Μπερνιδάκης, Σιδέρης (28' λ. τρ. Χατζηγιαννάκος), Ανδριανόπουλος (82' Νίκο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου