Τέλος καλό...όλα καλά στην Νεάπολη

Ο Ιωνικός κάνοντας ένα από τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια κατάφερε να αποφύγει την ήττα απέναντι στην σφριγγηλή ομάδα του Κ. Αστ. Βάρης, και στα χασομέρια του αγώνα να πάρει το 1-1, που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου, με τουσ Νικαιώτες να υπερτερούν τόσο στην τριπλή ισοβαθμία με  Ατρόμητο , και Πανναξιακό, όσο στην  κάθε ισοβαθμία.

Μπροστά σε 2000 φιλάθλους έγινε το παιχνίδι, μέσα σε πολύ καλό κλίμα ,, όμως όπως αναφέραμε στο τέλος, από το πουθενά  είχαμε κάποια παρατράγουδα..όμως ευτυχώς τέλος, καλό.. όλα καλά.
 Ένα παιχνίδι μέτριο έως κακό, και χωρίς να καταλάβε κανείς πήγε να χαλάσει πρός το τέλος όταν είχαμε ένταση, κυρίως εντός του αγωνιστικού χώρου.
 Ο Ιωνικός μπήκε φουριόζος στο ξεκίνημα του αγώνα, δημιούργησε 2-3 φάσεις , σε αντίθεση με την ομάδα της Βάρης που προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα της.
Στο 10΄ ο Σκαφτούρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  του Ούσιου, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφ- σάιντ, ενώ στο 35΄ ο Λαμπρινάτος εκμεταλεύθηκε λάθος στην άμυνα της Βάρης βγήκε φάτσα με τον γκολκήπερ Οούσιο για να πλασάρει άουτ.
 Στην επανάληψη ο Αστέρας φάνηκε να πατάει καλύτερα, και στο 56΄  δημνιούργησε την πρώτη του μεγάλη φάση , ο Καβαδίας, μπήκε στην περιοχή του Ιωνικού γύρισε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στη καρδιά της άμυνας του Ιωνικού, ωστόσο ο Λαναράς, κατάφερε να πλασάρει άουτ!!
 Η αλλαγή του Ανδρεαδάκη στο 65΄ αποσυντόνισε τον κακό Ιωνικό, και στο 69΄ ο Βατίστας  με ωραίο γυριστό σούτ , μετά από βαθιά μπαλιά από τα δεξιά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αδαμόπουλο κάνοντας το 0-1.
 Ο Ιωνικός προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο, γιόμες, και βαθιές μπαλιές, στο 71΄ σούτ του Αχλαδιώτη, απέκρουσαν οι αμυντικοί του Αστέρα, για να φθάσουμε στο 85΄ όταν ο γκολκήπερ  Ούσιος απέκρουσε μιά καλή κεφαλιά του Αχλαδιώτη, και στην συνέχεια βρέθηκε στος έδαφος.
 Οι Ιωνικού θεώρησαν ότι έκανε τον τραυματία τα πνεύματα άναψαν, ενώ ένταση  υπήρξε και στην εξέδρα που κάθονταν οι λιγοστοί φίλαθλοι της ομάδας της Βάρης.
 Το ματς διακόπηκε για ένα 7λεπτο με τον διαιτητή, να περιμένει να εκτονωθεί η κατάσταση, και τελικά να συνεχισθεί.
 Στ τελευταία λεπτά το σκηνικό δεν άλλαξε , με τον Ιωνικό να πιέζει, με σέντρες, σε μιά από αυτές ο Τσακίρης, γέμισε από τα αριστερά,  και ο Λαμπρινάτος, πρόλαβε την έξοδο του Ούσιου, κι έτσειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα για το τελικό 1-1
 Από τον Αστέρα ξεχώρισαν οι γκολκήπερ Ούσιος, ο Καμπάσης,ο Παπδημητρόπουλος, ο Πλίτσης, κι ο Στρατής.
 Από τον κακό Ιωνικό, καλύυτερος οι Ανδρεαδάκης - ανεξήγητη η αλλαγή του - προσπάθησαν οι Σκαφτούρος, Μαριόλης, κι ο Κουμουλίδης
 Αρκετά καλός ο διαιτητής Μακρής ( Αργολίδας)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος,  Κουμουλίδης, Τσακίρης, Σταμπούλογλου,  Ατματζίδης, Μαριόλης, Γεωργίου(70΄ Αχλαδιώτης), Παπαδάτος( 58΄Ίγκλι), Σκαφτούρος, Ανδρεαδάλκης,( 65΄ Κατσαβριάς), Λαμπρινάτος
 ΑΣΤΕΡΑΣ: Ούσιος, Κοζής(77΄ Κολοφώτης), Κάμπασης, Πλίτσης, Σκουρλής, Συτρατής, Καβαδίας(62΄'  Βατίστας), Παπαδημητρόπουλος, Καρδαμίτσης(46΄λ Αλεξίου), Καρδάρης, Λαναράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου