Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής της Ελευσίνας

Πανελευσινιακός - Ένωση Ερμιόνης 0-0

  Ισόπαλο με σκορ 0-0 έληξε το ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου ανάμεσα στον Πανελευσινιακό, και την Ένωση Ερμιόνης, ένα αποτελέσμα που διατηρεί στην κορυφή την Ένωση.
Οι Ελευσίνιοι  προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Ερμιονίδας, που είχε καλή αμυντική τακτική και προσπάθησε με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

H Ένωση Ερμιονίδας παρά το γεγονός ότι δεν απείλησε ιδιαίτερα μένοντας σε παθητικό ρόλο κατάφερε να παραμείνει για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη.. Από την αντίπερα όχθη, οι ”σταχυοφόροι” είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ όμως ατύχησαν στην τελική προσπάθεια.

Το α’ μέρος ξεκίνησε με φάση για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 7' ο Μιχαλάκης  βγήκε μόνος με τον Τσακιλτζίδη, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να νικήσει τον έμπειρο τερματοφύλακα. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μαλισσιώβας επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά ωστόσο ο Μιχελής αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Στο 52′ κανένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων δεν βρέθηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού σε γύρισμα του Κατσίκια.
Στο 64′ ο Μιχελής επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Σαμαρά, που βρισκόταν εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής Σφακιανάκης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Αθηναϊο ρέφερι για πέναλτι.
Από εκεί και ο Πανελευσινιακός  ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τερλελή στο 84′ με δεύτερη κίτρινη. Στο τέλος του παιχνιδιού δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σφακιανάκη(Αθανασόπουλος-Δανέζης, Αθήνας).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσακιλτζίδης, Μπαγδάτογλου, Παπαδόπουλος(50'Τζαφεράκος), Κολοβός, Τερλελής, Σιδηρόπουλος, Μιχελής,Τύρπος, Ζαχαρόπουλος(70'Παπανικολάου), Κατσικιάς, Μαλισιόβας(75'Μακρίδης).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Μουκίδης, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης, Μακρίδης(89'Κάλφας),Δήμας, Μιχαλάκης(90+3Κέλλυ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου