Παιχνιδάρα στις Σιταποθήκες

Πιο δύσκολα από το τελικό 5-1 επιβλήθηκε ο Αετός
 
Ο Αετός Κορυδαλλού  ξεπέρασε  το εμπόδιο της Ολυμπιάδας στις Σιταποθήκες πιό δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 5-1.
 Η Ολυμπιάδα είχε την ατυχία στο 30΄ να τραυματισθεί ο νεαραός γκολκήπερ της ο Γουσγουνέλης, κι ενώ κι ο έτερος γκολκήπερ της ο Κυπριζλής ήταν επίσης τραυματίας, κι έτσι αναγκαστικά θέση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας Σίμου Καραγιαννίδη πήρε ο νεαρός μέσος Κοτσιοβός.

 Στο σημείο αυτό - το 30΄ ο Γουσγουνέλης απέκρουσε  πλασέ του Μάναλη, όμως υπέστη διάστρεμμα, για να διακοπεί το παιχνίδι για 5λεπτο  μέχρι να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό τεραματοφύλακα, που όμως δεν μπορούσε να συνεχίσει.
 ΄Ετσι στο 36΄ ο Μακρής  εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε σε ΄Αννινο, Νίνο, για να καταλήξει στα δίχτυα του Γουσγουνέλη, και στην συνέχεια να  αντικατασταθεί  στα γκολπόστ από τον Κοτσιοβό, ενώ στον αγωνιστικό χώρο είχε ο Σπέρτος.
 Αμέσως μετά ο γκολκήπερ του Αετού απέκρουσε δύσκολα κοντινό σούτ του Μιχαλά και στην συνέχεια της φάσης ο Φιλόκι  έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 1-1, με κεφαλιά εξ΄  επαφής να φεύγει μόλις άουτ.
 Ευκαιρία για τον Αετό στο 41΄ με κεφαλιά του Μπερίσα στην οριζόντια δοκό της Ολυμπιάδας,  όπως και στο 44΄ με τον Μάναλη ( απέκρουσε ο Κοτσιοβός)
 Η Ολυμπιάδα ισοφάρισε στο  48΄  με πέναλτι του Φιλόκι ( ανατροπή του Γκιάτη), το οποίο αμφισβήτησαν οι του Αετού, και μάλιστα στην συνέχεια αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τσαμούρη ο προπονητής του Αετού ο Πανοηλίας.
 Από εκεί και πέρα η Ολυμπιάδα άγγιξε το 2-1 με τον Φιλόκι, όμως στο  67΄ ο  Γεωργιόπουλος εκμεταλέυθηκε σύγχυση , και έκανε το 1-2 για τον Αετό.
 Στο 74΄ ο Μάναλης με κεφαλιά από ενέργεια του Σιδηρόπουλου σημείωσε 1-3., για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Αετού, ο Τρικαμηνάς στο 81΄ και στο 90΄
 Ο Φιλόκι στο 77΄  και ο Πούλιας στο 83΄έχασαν και πάλι σημαντικές ευκαιρίες για την Ολυμπιάδα
 Ο Αετός  ζήτησε πέναλτι στο 64΄ σε ανατροπή του Γεωργιόπουλου.
Η διαιτησία  του Τσαμούρη(Φώσκολου - Σταμάτης), ελέγχεται για την συγκεκριμένη φάση.
 ΟΛΥΜΠ[ΙΑΔΑ : Γουσγουνέλης,( 35΄ Σπέρτος), Σρταυριανός, Πετράκος, Σινάνι, Άννινος, Γκιάτης, Κυλίτσης( 75΄ Ξένος), Κοτσιοβός, Φιλόκι, Νίνος,  Μιχαλάς ( 80 ΄Πούλιας)
 ΑΕΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Γκάνι, Μακρής,  Μπερίσα, Τριαντάφυλος, Μπούκης,  Γεωργιόπουλος ( 66΄Ασίκογλου)Αλεξόπουλος( 76΄Τρικαμηνάς), Μάναλης,  Μούτσας( 84΄ Τουλουβασίλης), Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου