Η Νίκη Ρέντη κράτησε, 0-0 με την Αμφιάλη



Αν και αγωνίσθηκε με παίχτη παραπάνω  από το 35΄ η Αμφιάλη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της σφριγγηλής Νίκη Ρέντη που πήρε το 0-0.
 Πάντως το αποτέλεσμα, διόλου δεν χάλασε την ομάδα του Χάρη Γαλούνη, που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο, όμως τώρα κυνηγάει την κατάκτηση του τίτλου.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό και άτεχνο στο α΄  μέρος με λίγες φάσεις στις 2 εστίες, με την Νίκη Ρέντη να μένει με 10 παίχτες στο 35 λόγω της αποβολής του Δασκαλάκη (απευθείας κόκκινη)για κτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.
Στην επανάληψη υπερίσχυσε το πάθος και στις δύο ομάδες ,με την Αμφιάλη να προσπαθεί να εκμεταλευτεί το πλεονέκτημα παίχτη, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε.
Στα χαρακτηριστικά τού αγώνα ο νέος σοβαρός τραυματισμός τού Βέρα στην κλείδα, σημείο τραυματισμού πού τον κράτησε εκτός για 1,5 μήνα και συμπτωματικά από αγώνα στο ίδιο γήπεδο.
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Σκαλτσή(Μαραβέλης-Γαλαριώτης)
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ:Καπίρης,Φράγκος,Δημητρόπουλος Σ(75΄  Νεοφώτιστος),Τσιρογιάννης Β,Πηλιούρης,Μακρής,Δημητρόπουλος Ι,Τσιρογιάννης Α,Γκιούσας(80΄  Ζούβελος),Δασκαλάκης,Νικολακάκος(60΄  Χατζηγεωργίου).
ΑΜΦΙΑΛΗ:Σαλίχος,Δακουτρός,Λεφάκης,Αβραμίδης,Βιδάλης,Δρακουλάκος,Σταθαράς,Καρατζάς(65΄ Παρασκευόπουλος),Λαζόπουλος(80΄  Κυπράκης),Ευδαίμων,Βέρα(13΄ λ.τρ Κόκκινος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου