Η Μαρκό "έβαλε" φωτιά 1-0 την Θύελλα Ραφήνας

Ο τίτλος θα κριθεί την Κυριακή στο ντέρμπι της χρονιάς,  Θύελλα Ραφήνας - Μπογιάτι

Μεγάλη νίκη για την Μαρκό με 1-0 επί της  Θύελλα Ραφήνας, και πλέον το πρωτάθλημα  και ο τίτλος θα κριθεί την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι  της χρονιάς - στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος  Θύελλα - Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου.
 Η ομάδα του Μπογιατίου βρίσκεται 3 βαθμούς
μπροστά, και η Θύελλα θέλει την νίκη για να ισοβαθμίσει και να πάρει τον τίτλο αφού θα υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Η Μαρκό θα παίξει επίσης τελικό με τον Γέρακα στην μάχη της σωτηρίας 
 Στο α’ ημίχρονο η Μαρκό είχε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων, έφθανε κοντά στο αντίπαλο τέρμα αλλά δεν έχασε κάποια «τρανταχτή» ευκαιρία, με τον  Γκαβασιάδη να είναι η αιχμή του δόρατος.
 Η Θύελλα είχε ένα τετ-α-τετ του Μπούκουρι στο 25’, καθώς το άγριο χόρτο του γηπέδου του στέρησε την δυνατότητα να πλασάρει σωστά!
Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι πάλι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 48’ αλλά οι
γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν γκολ στο 50’, ύστερα από προσπάθεια του Γκαβασιάδη, που έστειλε την μπάλλα στα πόδια του Σόταϊ, κι από εκεί στα δίχτυα του Κατσιούλη.

Η Θύελλα στα τελευταία λεπτά προσπάθησε , αλλά  δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Γερογιάννη στα υπόλοιπα 40’ λεπτά του παιχνιδιού! Η είσοδος του Μουτζακά που είχε κρατηθεί προληπτικά στον πάγκο, δεν έδωσε λύσεις.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Δραγάτη(Παπαδιώτης, Μήταρης)στο 88’ απέβαλε  με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις, ο νεαρός Θωμάς Σιδέρης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας (58' Φιωτάκης), Θ. Σιδέρης, Καβάσης (42' λ.τρ. Κωστής), Κοντζιάς, Ρίζος, Ι. Σιδέρης, Φουστέρης, Αγγελάκος (89' Τσόρακας), Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τσέλιος, Προδρόμου (53' Μπαξεβάνης), Σόταϊ, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αποστολάτος (70' Λάμπρου), Μπούκουρι (52' Μουτζακάς), Κατσούγκρης, Ντόσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου