Έχασε την ευκαιρία ο Κορυδαλλός 1-1 με την Νίκη Ρέντη

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και 3 δοκάρια στο ματς

Μπορούσε να φύγει από το γήπεδο με θρίαμβο ο Κορυδαλλός αλλά λέει και ευχαριστώ που δεν έχασε στις καθυστερήσεις, στο 1-1 με την Νίκη, Ρέντη που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση της ανόδου.
Έγινε ένα εντυπωσιακό ματς με τον Κορυδαλλό να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να χάνει πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι από το 1ο ημίχρονο. Στο 13΄ο
πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου Δημήτρης Βέττας έσπασε  το τεχνικό οφσάιντ, βγαίνoντας τετ-α-τετ με τον Καπίρη με τον τελευταίο να παίρνει την μπουκιά από το στόμα του επιθετικού του Κορυδαλλού. Στο 15΄πάλι ο Βέττας βγαίνει τετ-α-τετ με τον Καπίρη μην μπορώντας να τον κερδίσει για δεύτερη φορά. Στο 20΄σπουδαία ευκαιρίαγια τους φιλοξενούμενους, όταν  ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουλούρη με τον τερματοφύλακα του Κορυδαλλού να σώζει την ομάδα του. Στο 24΄ο Καστρινόπουλος βγάζει μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας της Νίκης, και ο  Βέττας, αυτή την φορά σημάδεψε σωστά και έκανε το 1-0. 
Νέο τετ-α-τετ του Χατζηλία αυτή τη φορά στο 41΄  μην μπορώντας κι αυτός να κερδίσει τον Καπίρη που έσωσε γι άλλη μία φορά την ομάδα του, ενώ στο 45΄νέο τετ-α-τετ του Βέττα αλλά το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλλα στο αριστερό δοκάρι της Νίκης..
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’ έξω από την περιοχή ο Μακρής έστειλε την μπάλλα στο “παραθυράκι” του Κουλούρη κάνοντας το 1-1.

 Ο κορυφαίος  της Νίκης ο γκολκήπερ Καπίρης,στο 50΄ σταμάτησε τον Καστρινόπουλο βγήκε μόνος του με τον Καπίρη αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Νίκης Ρέντη βγήκε νικητής. 
 Καλές ευκαιρίες στο 52΄ με τον Βέττα, στο 72΄με τον  Καστρινόπουλο, ενώ ευκαιρία και για την Νίκη στο 82΄ με τον Νεοφώτιστο που  βγήκε “φάτσα” με τον Κουλούρη με τον τελευταίο να απεκρούει σε κόρνερ. Στο 85΄ο Μάρθας σούταρε απ’ έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο Καπίρης έπεσε στην γωνία του απέκρουσε στέλνωντας την μπάλλα στο δοκάρι και μετά πάλι στην αγκαλιά του. 
Νέο δοκάρι για τον Κορυδαλλού στο 89΄ μετά από κόρνερ του Παπαδάκης, όμως την ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Παπαδόπουλος στις καθυστερήσεις σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που έσωσε ο Κουλούρης.
Παράπονα έχει ο Κορυδαλλός από τον κ. Παπανδριόπουλο άριστοι οι κ.κ. Κοτζαμανίδη και ΛιακώνηΣτο 86΄ο διαιτητής του αγώνα κ. Παπανδριόπουλος έβγαλε 2η κίτρινη κάρτα, και συνεπώς κόκκινη στον Τσέκερη γιατί πέφτωντας προς τα πίσω μετά από τάκλιν και βάζοντας τα χέρια του για να στηριχθεί η μπάλλα χτύπησε στο χέρι του, ενώ οι του Κορυδαλλού φωνάζουν ότι χαρίσθηκε στον Φράγκο που αντί για κόκινη στο 88΄ του έδειξε κίτρινη..
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Μάρθας, Παπαδάκης, Δασκαλάκης, Ψυχίδης, Καραθεόδωρος, Καστρινόπουλος, Κατσακούλας (62’ Τσέκερης), Χατζηλίας, Βέττας, Λεκάκης (70’ λ.τρ. Γιαντσίδης)
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ : Καπίρης, Φράγκος, Δημητρόπουλος (58’ Νεοφώτιστος), Τσιρογιάννης Βας.,Πηλιούρης (58’ Χατζηγεωργίου), Μακρής, Τσέλικας, Τσιρογιάννης Α., Γκιούσας (80’ Νικολακάκος), Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου