Ισοπαλία ανόδου για τον Κορυδαλλό 1-1 με την Αμφιάλη

 Τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας ήθελε ο Κορυδαλλός στην αναμέτρηση με την Αμφιάλη, ώστε να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της ανόδου, και το 1-1  στο ΕΑΚ πανηγυρίσθηκε σαν νίκη.
 Μέτριο το παιχνίδι μπροστά σε περισσότερους από 300 θεατές, με τον Κορυδαλλό να είναι αγχωμένος, απέναντι στην Αμφιάλη που δεν είχε τίποτε να χάσει.

 Πάντως η Αμφιάλη ήταν  σε γενικές γραμμές καλύτερη , έδειχνε πιό ομάδα, χωρίς όμως να μπορεί να μετουσιώσει τον έλεγχο του παιχνιδιού σε σημαντικές ευκαιρίες.
 Στο 15΄ η πρώτη καλή στιγμή  για την Αμφιάλη με τον Σταθαρά αφύλαχτο μέσα στην περιοχή του Κορυδαλλού να στέλνει την μπάλα άουτ από πολύ κοντά, ενώ στο 33΄ ο Καστρινόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή της Αμφιάλης, για να σουτάρει και να αποκρούσει ο Σαλίχος.
 Πάντως  στο 37΄ ο Κορυδαλλός πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Χατζηλίας  ευνοήθηκε από την λάθος απόκρουση του Δακουτρού, και από κοντά έκανε το 1-0, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Κορυδαλλού.
 Η Αμφιάλη έφθασε στην ισοφάριση καθώς στο 43΄ ο Βιδάλης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ευδαίμων, εκμεταλεύθηκε την άστοχη έξοδο του  Κουλούρη, στέλντοντας την μπάλα στα δίχτυα.
 Στην επανάληψη ο Κορυδαλλός περισσότερο κοίταξε τα νώτα του, η Αμφιάλη είχε την υπεροχή, και μάλιστα στο 71΄ άγγιξε το 1-2, όταν ο Κουλούρης σε σύγχυση στα καρέ του απέκρουσε ασθενώς , η μπάλα στρώθηκε στον προωθημένο Βιδάλη, που σούταρε για να κοντράρει η μπάλα και να καταλήξει κόρνερ.
 Κι ο Κορυδαλλός άγγιξε το 2-1 στο 84΄ όταν σε κόρενρ του Καστροινόπουλου ο προωθημένος Δασκαλάκης  ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.
Ένα κουβάρι στο τέλος οι παίχτες και οι παράγοντες του Κορυδαλλού πανηγύρισαν το 1-1 που ήταν σαν νίκη.
 Από τον Κορυδαλλό που είναι αγκαλιά με το όνειρο της ανόδου, διακρίθηκαν οι Δασκαλάκης, Καστρινόπουλος, Κατσακούλιας, Λεκάκης, από την πρωταθλήτρια Αμφιάλη, πουαναφβίβολα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου,  ξεχώρισαν οι Βιδάλης,Ευδαίμων, Ευσταθίου 
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Ανδρονικίδη που δίκαια θεωρείται από τις σφυρίχτρες με μέλλον του Πειραιά, καλοί και οι βοηθοί Σγνατζός, Σταμάτης, Χαραμής
 ΚΡΟΥΔΑΛΛΟΣ: Κουλούρης,Μάρθας( 75΄ Μπουλές), Παπαδάκης ( 31΄ λ.τρ Γιαντζίδης), Δασκαλάκης, Ψυχίδης, Καραθεόδωρος( 64΄ Μαρέγγος), Καστρινόπουλος, Κατσακούλιας, Χατζηλίας, Βέττας, Λεκάκης
 ΑΜΦΙΑΛΗ: Σαλίχος, Δακουτρός, Αβραμίδης,Δρακουλάκος,Βιδάλης,  Ευσταθίου, Σταθαράς( 78΄ Βιρτώρηγς), Καρατζάς(( 70 ΄Κυπράκης), Μπαιραμπάς(60'  Λεφάκης), Ευδαίμων, Χαραμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου