Η Ολυμπιάδα 2-1 το Νέο Φάληρο

Η Ολυμπιάδα κέρδισε με 2-1 το Νέο Φάληρο στο τελευταίο εντός έδρας της παιχνίδι, σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και από τις δύο πλευρές.
 Το Νέο Φάληρο  είχε 2 καλές στιγμές στο α΄ μέρος που θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Μυλωνά -απέκρουσε ο Σγουρός στο 22΄ , και στο 37΄ ενώ η Ολυμπιάδα είχε καλή ευκαιρία στο 17΄ με τον Κυλίτση ( απέκρουσε με τα πόδια ο Ροβάτσος), ενώ στο 44΄ ατομική ενέργεια , και πλασέ του Κυλίτση βρήκε την κάθετη δοκό, και στην συνέχεια της φάσης ο Γκιάτης δεν
πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.
 Στην επανάληψη το Νέο Φάληρο αιφνιδίασε και άνοιξε το σκορρ με κεφαλιά του Γονατά, έπειτα από ωραία σέντρα του Αvdia, για να ισοφαρίσει η Ολυμπιάδα στρο 60΄ με κεφαλιά του Φιλόκι, αφού πρώτα απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Άννινου βρήκε την δοκό του Φαλήρου.
 Τεράστια ευκαιρία στο 67΄ με  τον Φιλόκι εξ΄  επαφής να σουτάρει άουτ, και νέα μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του ιδίου μετά από κόρνερ του Άννινου, ποy έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό.
 Καλή ευκαιρία στην συνέχεια με κεφαλιά του Λάλα που απέκρουσε σε κόρνερ ο Σγουρός, και στο 76΄ ο  Πούλιας  αξιοποίησε  την ωραία ενέργεια του Κυλίτση, και με υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το 2-1, ενώ στο 84΄ ο ίδιος  άγγιξε το 3-1.
 Καλύτεροι από την Ολυμπιάδα οι Τόρας, Σγουρός, Κυλίτσης, Γκιάτης, Άννινος, Μιχαλάς, ενώ από το Φάληρο οι Σαμοθράκης, Γονατάς, Αvdiaς, Λάλα.
 Σχετικά καλή η διαιτησία  του Ντηνιωτάκη( Τσιλίρης -Λιακώνης),
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Σγουρός, Σταυριανός( 75΄ Σπέρτος), Πετράκος, Κοτσιοβός, Άννινος, Γκιάτης,  Τόρας,  Μιχαλάς, Φιλόκι( 73΄ Πούλιας), Νίνος( 55΄ Ξένος, Κυλίτσης
ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ροβάτσος, Αvdiaς,  Σωτηρόπουλος,  Κουρούνης,  Κορώνας,  Λάλα,  Αλιζότι(33΄  Τσολάκος),  Κούτρας(76΄ Μιχαηλίδης), Σαμοθράκης(82΄  Βραχάτης),  Μυλωνάς, Γονατάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου