Σπουδαία νίκη η Προοδευτική 2-1 τον Παναιγιάλειο

H ψυχωμένη Προοδευτική δεν το βάζει κάτω και φαίνεται αποφασισμένη να παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό για την μάχη της προνομιούχους εξάδας που οδηγεί στην Β΄Εθνική.
 Η ομάδα του Κορυδαλλού σημείωσε μιά πολύ σημαντική νίκη κερδίζοντας με 2-1 τον  Παναιγιάλειο που ήταν αρκετά καλός,
όμως φλύαρος στην τελική προσπάθεια., η οποία επιβλήθημε με 2-1 του Παναιγιάλειου.
Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Παναγιωτόπουλος στο 21ο λεπτό, με τον Επιτροπάκη να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στο 31΄.
Ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανάνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 50' με σουτ του Γκοτσούλια. Το νικηφόρο τέρμα για την ομάδα του Κορυδαλλού πέτυχε στο 81' ο Τούρλος με κεφαλιά σε φάση διαρκείας στα καρέ της Αιγιώτικης ομάδας.
Ο Παναιγιάλειος είχε δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Γκοτσούλια στο 6΄ και του Σαβδραβέλη στο 63΄. 
Mέτρια η διαιτησία του Σχίζα( Πασπάτη -Μπατζιόπουλου)Αθηνών, απέβαλε στο 82΄ τους Καλαιτζίδη - Μαυρόπουλοπο συνεπλάκησαν.
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κουσουρής, Καλαιτζίδης, Παπανικόλας, Επιτροπάκης, Αργυρίου (71' Γρίβας), Τεγούσης (89' Λαζούρας), Τούρλoς, Κορκότζελος, Αντωνίου (60' Λέκκας), Παναγιωτόπουλος.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Γκοτσούλιας, Ρέλλας (68' Θεοφανόπουλος), Μπούνας, Σκαρτσίλας (65' Διαμαντόπουλος), Μπουρλάκης, Λαζανάς (45' λ.τ Μπουλούμπασης), Mαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου