Μπορούσε "διπλό" στην Κόρινθο η Προοδευτική( 2-2)

 Την  ευκαιρία για ένα τεράστιο διπλό έχασε σήμερα η Προοδευτική στην Κόρινθο, παρά το θετικότατο 2-2 με την τοπική ομάδα.
 Η ομάδα του Κορυδαλλού πολύ καλή στο α΄ μέρος κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα του Κώστα Επιτροπάκη,  ωστόσο στην συνέχεια η Κόρινθος ανέβηκε πίεσε έφθασε στην ισοφάριση , και μάλιστα στο τέλος άγγιξε και την ανατροπή.
 Ο Επιτροπάκης στο 17΄ με σούτ άνοιξε το σκορ για την Προοδευτική, κι ο ίδιος στο 39΄ σημείωσε το 0-2.

 Ωστόσο η γρήγορη αντίδραση της Κορίνθου άναψε το παιχνίδι, αφού  αμέσως μετά το γκολ του Επιτροπάκη, ο Παπαευθυμίου με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 1-2.
 Η πίεση για την Κόρινθο, έφερε αποτέλεσμα στο 79΄ με τον Αράπογλου ισοφάρισε σε 2-2.
 Στο 9΄ λεπτό των καθυστερήσεων ο ο Παππάς σημάδεψε την δοκό του Μπαντίκου.
 Καλύτεροι από πλευράς Προοδευτικής οι Επιτροπάκης,Καλαιτζίδης, Παναγιωτόπουλος,Τεγούσης, ενώ από την Κόρινθο οι  Παπαευθυμίου, Λουμπαρδέας, Παππάς, Σπυρόπουλος 
Με λάθη η διαιτησία του  Μίαρη( Δωδεκανήσου), Σταματάκος, Παυλερού (Λακωνίας)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Λούβρης, Πεχλιβανόπουλος, Παππάς, Σπυρόπουλος, Αμπαδιωτάκης (46' Αράπογλου), Παπαευθυμίου, Γκάτσης, Λώττας (57' Νικολόπουλος), Κατσίκης (66' Μακρής), Λουμπαρδέας.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κουσουρής, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Τούρλος, Τεγούσης, Κορκότζελος, Αντωνίου (81' Γρίβας), Αργυρίου (65' Λέκκας), Παναγιωτόπουλος (90+5' Γκιόκα), Επιτροπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου