Με ανατροπή η Α.Ε. Αίγινας 3-1 στις Σιταποθήκες τον Φοίνικα

Με ανατροπή η ΑΕ. Σαρωνικός πέρασε και από τις Σιταποθήκες κερδίζοντας τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας, και συνέχισε το σερί των τελευταίων θετικών του αποτελεσμάτων.
Η Α.Ε Σαρωνικός ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο βρέθηκε να χάνει με ανεπάντεχο τέρμα που σημειώθηκε στο 42΄ όταν ο Φουάντ, από πλάγια και μακριά
επειχείρησε να στεράρει, η μπάλα όλα έδειχναν ότι θα καταλήξει στα χέρια του γκολκήπερ Μιχαλιά, ωστόσο ως δια μαγείας, αυτή έφυγε μέσα από το χέρια του νεαρού πορτιέρο, για να καταλήξει στα δίχτυα.
Σε αυτό το α΄  μέρος η ομάδα της Αίγινας είχε καλές ευκαιρίες με τον Πασχάλη στο 22΄  τον Λούβαρη στο 26΄ , με εκτέλεση φάουλ του Ν. Μπακόμητρου στο 30΄.
 Στην επανάληψη ο Λούβαρης άγγιξε την ισοφάριση με μιά κεφαλιά στο 52΄ ωστόσο στο 63΄ ο Μπακόμητρος Ν. εκτέλεσε  με άψογο τρόπο ένα φάουλ από πλάγια θέση, κι απλά ο  Γιαννούλης την προώθησε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για το 1-1.
 Ο Πασχάλης  στο 74΄ με ωραία προσωπική ενέργεια σημείωσε το 1-2, ενώ στο 86΄ ο Ζάρκας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
 Από την ομάδα της Αίγινας άρεσαν οι Πασχάλης, Λούβαρης,  Μπακόμητρος Ν., Γιαννούλης, ενώ από τον Φοίνικα πάλεψαν οι Φουάντ,  Αντωνίου, Στρίγκος
 Εύκολο έργο για την διαιτησία του Φουρναράκη,  Σταμάτη, Ντηνιωτάκη.
 ΦΟΙΝΙΚΑΣ:Ζέρβακης,  Αντωνίου, Κοντογιαννόπουλος,  Αργυρόπουλος,  Νικολόπουλος,  Χατζηγρηγορίου, Φουάντ,  Αμοργιανίτης,  Δημητρίου,  Κσαλύβας, Στρίγκος
 Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ Μιχαλιάς,  Μαργαρώνηςε ( 46΄  Δελής),  Σκλάβαινας,  Λούβαρης, Πάλης ( 55΄ Αγγελάκης), Καλαφάτης, Πασχάλης,. Γιαννούλης,  Μπακομητρος Ν., Κλώνος, Ζάρκξας ( 65΄ λ.τρ Λαδάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου