"Το πήρε", και τώρα πάει για "τρεμπλ" το Μοσχάτο

Το Μοσχάτο ξεπέρασε  το τελευταίο εμπόδιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 3-0 τον Ήφαιστο στο γήπεδο Π. Νικολαίδης.
 Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου ήταν αυτή που καιγόταν για την νίκη απέναντι στον αδιάφορο Ήφαιστο που πάντως πάλεψε το παιχνίδι-κυρίως αμυντικά.

 Το Μοσχάτο είχε το έλεγχο του αγώνα, και 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει νωρίς το σκορ, ωστόσο το 0-1 ήρθε λίγο πρίν την ανάπαυλα, με κεφαλιά του Λαλιάνι, για να διώξει το άγχος και το καρδιοχτύπι για τους 150 πιστούς του  φίλους που ήταν στην εξέδρα.
 Στην επανάλήψη το Μοσχάτο  απελευθερωμένο, έφθασε στο 0-2  στο 74΄ με τον Κοντοπάνο, ενώ ο Ντάφλας διαμόρφωσε το τελικό 0-3 που πανηγυρίσθηκε από παίχτες παράγοντες και φιλάθλους του ιστορικού Μοσχάτου.
 Το Μοσχάτο έκανε το ντάμπλ, και τώρα πάει για το τρεμπλ που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσαμούρη
 ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κυριάκος, Λαουτάρης( 66΄ Πατσιαλάς), ΝτζούραςΧολέβας, Τσίρμπας, Κουτσόπουλος 30΄λ.τρ Βουτσινάς), Ξενάκης, Παραμπάτρης, Βυργιώτης,ΠουγούναςΣπαρίδης ( 65΄ Παπαδόπουλος) 
 ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Μωραίτης, Καράμπελας,Μπάλας,  Λαλιάνι., Τσάνης,Παπγεωργίου( 68 Καρδαράς)Στούπης( 80΄ Χούντα), Κοντοπάνος,Ντάφλας, Ντόνε( 79 Τσιτσής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου