Φανταχτερή βραδιά για το Μοσχάτο στον "Καταρράκτη"

 Ξεχωριστή ήταν η σημερινή βραδιά για το Μοσχάτο, αφού η  εκδήλωση των ανθρώπων της ιστορικής ομάδας,  για να τιμηθεί η πορεία της ομάδας( η κατάκτηση του ντάμπλ), αλλά και να ευχαριστήσουν όλους αυτούς τους  ανθρώπους που είναι κοντά στο σύλλογο είχε μεγάλη επιτυχία.
Στην  εξαιρετική κοσμική αίθουσα «Καταρράκτης» (χορηγός της ΑΕΜοσχάτου), δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, από φίλους και επώνυμους, ενώ την εκδήλωση προλόγισαν οι 
δημοσιογράφοι Νίκος Μορτάκης, Τάκης Δελαβίνιας και Γιώργος Παυλίδης έχουν επωμιστεί τον συντονισμό της εκδήλωσης.
 Εκτός του δημάρχου Μοσχάτου κ. Ευθυμίου διακρίναμε τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιάννη Μιχελάκη τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννης Πανούσης, τον πρόεδρο του Φωστήρα κ. Καζατζή, τα μέλη του Δ.Σ τηςε ΕΠΣΠ κ.κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, Χρήστος Μπουλές τους κ.κ.Γιώργο  Καραμπέτσο, Γιώργο Ξηράκη, Γιάννη Σπάθα, Παναγιώτη Λαπατά, Παναγιώτη Νταλάκο από τον "Νέο Ποδοσφαιρικό Πειραιά", εκπροσώπους από όλα τα σωματεία του Μοσχάτου ( κ. Τάσο Νομικό - Θύελλα Μοσχάτου, Παν. Ορφανό - Αναγ. Μοσχάτου), τον Παν. Σίνο από τον Αργοναύτη, από τους Νέους Δραπετσώνας ο κ. Βασίλης Ταουξής,  ο  κ.Κατσός από την Καστέλα, ήταν εκεί ακόμη ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Αλ. Γρέκος, οι προπονητές Μανώλης Θωμάς, Βασ. Σπάθας, οι δημοσιογράφοι  Τάκης Παιπέτης, Αντώνης Δαρζέντας, Χρήστος Ντάρδας,  Ντίνος Λιορείσης,ο  κ. Παναούσης.  Ο  πρόεδρος του συλλόγου ο Στέφανος Φαναρίτης , μετά την ομιλία του  πρόσφερε στον δήμαρχο  της πόλης  κ. Ευθμυίου μιά επετειακή φανέλα του Μοσχάτου, όπως και στον μεγάλο χορηγό της ομάδας τον κο  Bαγγέλη Σαλαπατάρα.
 Επίσης σε βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές της εκδήλωσης παρουσιάσθηκλαν στιγμιότυπα από τις κορυφαίες στιγμές  του συλλόγου σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
 Φυσικά  οι άνθρωποι του Μοσχάτου δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στον μεγάλο α΄τυχο της φετινής σεζόν τον  Γιάννη Παπαγεωργίου που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση  χθές το πρωί- ευτυχώς με επιτυχία, και με τις ευχές όλώννα τον συνοδεύουν για ταχεία ανάρωση. 
 Στο τέλος ακολούθησε δεξίωση πρός τιμή των παρεβρισκομένων με πλούσιο μπουφέ αναψυκτικά ποτά, ενώ σε όλους δόθηκαν αναμνηστικά του συλλόγου,(κούπες, στυλό αναπτήρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου