"Κήδεψε" χθές τον αδερφό του , και σήμερα τον φίλο του

Μεγαλείο, και σπάνια δύναμη ψυχής  για τον Ευτύχη Τσιβίλογλου

 Ότι και να πει κανείς για αυτό το παλικάρι θα είναι λίγο.
 Ο ποδοσφαιριστής του Φοίβου Κρεμαστής Ευτύχης Τζιβίλογλου ήταν ο μοναδικός επιζών από το τροχαίο δυστύχημα της Αναβύσσου, ωστόσο είδε να χάνεται μπροστά στα μάτια του ο αδερφός του Γιάννης και ο καλός του φίλος και συμπαίκτης Φίλιππας Δελαπόρτας.

Ο 25χρονος λοιπόν χθες βρισκόταν στην Αθήνα όπου και πραγματοποιήθηκε η κηδεία του αδερφού του Γιάννη και σήμερα ήταν στη Ρόδο για να πει το ύστατο χαίρε στον Φίλιππα Δελαπόρτα.
 Το σοκ που υπαίστη ο ίδιος αναμφίβολλα είναι μεγάλο, ωστόσο τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε όντας παρών και στις δύο κηδείες είναι εξίσου τεράστια.
 Οι στιγμές που πέρασε ο Ευτύχης θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό του, καθώς ξέρουμε πως τέτοια δυσάρεστα και τραγικά γεγονότα δύσκολα μπορεί κάποιος να τα ξεχάσει.
Βαθύς και βουβός ο πόνος....σημερα στη Κρεμαστή.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην κηδεία του Φίλιππα Δελαπόρτα που "έφυγε" από την ζωή την Τρίτη το πρωί από τροχαίο ατύχημα στην Ανάβυσσο.
Όλη η Ρόδος συγκλονίστηκε από τον αδόκητο θάνατο του παλικαριού.
Όλα τα πρόσωπα θλιμμένα και όλα τα  μάτια δακρυσμένα. Βαθύς και βουβός πόνος επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου στη Κρεμαστή.
 Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού παραβρέθηκε στη Κρεμαστή για να πει το  «ύστατο έχαιρε» στον Φιλίππο.Ράγισαν πραγματικά οι καρδιές όταν η οικογένεια του, τον αποχαιρετούσε. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις συλλυπητήρια σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου