Πάταγος!!Ανοιχτή στήριξη ο Αετός Κορυδαλλού σε "Νέο Ποδοσφαιρικό Πειραιά"

Ανοιχτά την στήριξη του στον "ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ" τον συνδυασμό του οποίου ηγείται ο Γιώργος Ανατολάκης ανακοίνωσε η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού.
 Μάλιστα στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Αετού ενημερώνει για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση της, ενώ ενημερώνει ότι ο  B'  αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Ποντίκης  προτάθηκε και θα είναι υποψήφιος του συνδυασμού.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού Κορυδαλλού έχει ως εξής:"


"Ο ΑΠΟ Αετός Κορυδαλλού ανακοινώνει την έμπρακτη στήριξη και τη συμμετοχή του στον συνδυασμό «Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς» του κ. Γιώργου Ανατολάκη, θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή στην ηγεσία της ΕΠΣ Πειραιά.
Οι βασικοί άξονες που έχει θέσει ο συνδυασμός βρίσκουν σύμφωνη την ομάδα μας και είναι στην κατεύθυνση που θα επιθυμούσαμε να κινηθεί η νέα διοίκηση.
Τα προηγούμενα χρόνια απέναντι στην απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΣΠ, αν και μας χώριζαν πολλά σε επίπεδο θεώρησης αλλά και πρακτικών, προτιμήσαμε να κρατήσουμε μια μετριοπαθή στάση για να διαφυλάξουμε το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα κάνουμε το ίδιο με την καινούργια κίνηση από την οποία έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες σε καινοτομίες σε όλα τα επίπεδα, ειδικά σε θέματα διαφάνειας, αντιμετώπισης της βίας και ανάπτυξη των υποδομών, θα είμαστε αυστηροί κριτές. Υποσχόμαστε πως θα είμαστε αρωγοί σε κάθε καλή προσπάθεια που ταιριάζει με το προφίλ της ομάδας μας, το οποίο είναι γνωστό και χαίρει εκτίμησης από όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά.
Στον συνδυασμό προτείναμε και να συμμετέχει σαν υποψήφιος, ο μέχρι σήμερα Β΄ Αντιπρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιάννης Ποντίκης, ένας επιστήμονας με εξαιρετικό ήθος και επίπεδο, άφθαρτος στον χώρο με μεγάλη διάθεση για προσφορά. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα συμμετέχει σε αυτή την κίνηση και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συνδυασμό και καλό κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια".

Το Δ.Σ του ΑΠΟ Αετός Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου