Καραμπέτσος: "Είμαστε πολλοί, είμαστε οργανωμένοι, και δεν απαιτούμε, αλλά αιτούμαστε την υποστήριξη των σωματείων



Για τον «ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ», αλλά και γενικότερα για  την ανάμοιξη του με τα κοινά της ΕΠΣΠ Πειραιά μας μίλησε ο Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του συνδυασμού , και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της κίνησης, που ως γνωστόν θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά στις προσεχείς εκλογές του Ιουνίου.

-Κύριε Καραμπέτσο τις σας οδήγησε να ασχοληθείται ενεργά με τα κοινά της ΕΠΣΠειραιά;


«Γιατί βρήκα στα πρόσωπα των φίλων μου της κίνησης του «ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ότι διατηρούν ιδανικά, παλεύουν γι΄ αυτά, κι έχουν διάθεση και τις ικανότητες να δώσουν στον Πειραικό ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τις ομάδες το χαμένο του πρόσωπο.
 Γιατί πρέπει  σ΄ αυτήν  δύσκολη εποχή όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά να κάνουμε μιά προσπάθεια από όπου θέλει, και μπορεί ο καθένας.
 Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους πιστεύω ότι πρέπει και μπορώ να βοηθήσω με όσες δυνάμεις και γνώσεις διαθέτω το Πειραικό ποδόσφαιρο, στην προσπάθεια να οδηγηθεί προς το καλύτερο.
 Σ΄ αυτή την προσπάθεια απαιτείται η συμμετοχή όλων, όχι μόνο στις εκλογές αλλά και μετά από αυτές.
 Εγώ και οι φίλοι μου δεν θα είμαστε αφεντικά η διαχειριστές μιας κατάστασης, αλλά απλοί προσωρινοί, πάντα εκτελεστές των εντολών των σωματείων.
 Είμαστε πολλοί, είμαστε οργανωμένοι, και δεν απαιτούμε, αλλά αιτούμαστε την υποστήριξη των σωματείων.»


-Έχετε μια εικόνα για το που βρίσκεται  σήμερα το Πειραικό ποδόσφαιρο, και ποια είναι τα προβλήματα του, μπορείτε να μας πείτε κάποιες από τις σκέψεις σας που πιστεύεται ότι μπορούν να το βελτιώσουν;

«Θα επιχειρήσω να σταθώ σε μερικά βασικά σημεία στα οποία θα δώσει μεγάλη προσοχή και προτεραιότητα  η παράταξη μας.
α.Αναφορικά με την Διοίκηση της Ένωσης είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων των μελών της διοίκησης στις αποφάσεις διότι η «διοίκηση» δεν είναι μόνο θέμα του προέδρου.
β΄. Σωστή επάνδρωση των επιτροπών, με πραγματική συμμετοχή.
Όσον αναφορά τα Οικονομικά θέματα, α) Σχετικά με τα έξοδα περιορισμός των εξόδων και σταδιακή μείωση αυτών αφού λάβουμε γνώση των πραγματικών εξόδων, και των οφειλών.
 Σχετικά με τα έσοδα, ο στόχος είναι λίγα  έσοδα από πολλούς.
 α)Καταγραφή μελών διοικήσεων, - αθλητών- προπονητών διαιτητών, κι οποιαδήποτε άλλου εμπλεκόμενου
 β)Χρήση διαφημιστικών πινακίδων σε όλά τα γήπεδα του Πειραιά ( με την συμμετοχή, και την άδεια των δήμων), έντυπα, site και άλλα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για χορηγικά προγράμματα, και εκπτώσεις για τα μέλη από μεγάλες εταιρείες.
 Ο ανταποδοτικός στόχος των εσόδων των παραπάνω, είναι για την εξασφάλιση Δωρεάν διαιτησιών – γιατρών των αγώνων, αλλά και μειωμένου κόστους φυσικοθεραπειών.
Για το αγωνιστικό, αναβάθμιση των πρωταθλημάτων Ανδρών και Υποδομών  με κοινή επεξεργασία, της ένωσης και των σωματείων.
Σε αυτό το κομμάτι θέλουμε να συμπεριλάβουμε επίσης την διοργάνωση του πρωταθλήματος Παλαιμάχων( να γίνεται δηλαδή υπό την αιγίδα της ένωσης), όπως επίσης την διοργάνωση  τουρνουά με κοινωνικό χαρακτήρα( για διάφορες ομάδες πληγέντων συνανθρώπων μας)
 Για την Υγεία: α)Μέσω χορηγικών προγραμμάτων, θα επιδιώξουμε να προσφέρουμε δωρεάν ετήσιες ιατρικές εξετάσεις, για τους αθλητές των  ανδρικών ομάδων .
β)Για όλους τους υπόλοιπους αθλητές , και τα μέλη των ομάδων, συνεργασίες με ιδιωτικά νοσοκομεία, για μειωμένο η δωρεάν κόστος για έκτακτες ιατρικές εξετάσεις, και για επεμβάσεις
 γ)Συμβάσεις με φυσικοθεραπευτήρια  με μειωμένο τιμοκατάλογο
 δ)Σοβαρή προσπάθεια για δημιουργία Φυσικοθεραπευτηρίου( από χορηγίες) στην ένωση
 ε)Επάνδρωση της  Υγειονομικής Επιτροπής από ιατρούς.

Και φυσικά το «WEBSITE»  της ένωσης, την ενημέρωση, που είναι μια πονεμένη ιστορία……………
Αυτές είναι μερικές από τις ενέργειες που χρειάζονται για την αναβάθμιση του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου που παράλληλα με την βοήθεια της πρώτης ομάδας του Πειραιά του ΄΄ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ΄΄, με το όραμα για την επίτευξη των στόχων, την βαθιά γνώση του αντικειμένου, την σκληρή εργασία, την αμφίδρομη επικοινωνία με τις ομάδες, τους διαιτητές, τους προπονητές, τις άλλες Ενώσεις και την ΕΠΟ ,  με πλήρη δημοκρατικότητα και απόλυτη διαφάνεια, εκτιμώ ότι  το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο θα ξαναβρεί την χαμένη του ταυτότητα.
Η ευκαιρία δίνεται με τις επερχόμενες αρχαιρεσίες και είναι μοναδική.
Η επόμενη ευκαιρία θα δοθεί μετά από 4 χρόνια, αλλά εάν μέχρι τότε συνεχίσουμε την ίδια πορεία, πιστεύω ότι θα είναι πολύ αργά και το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο ίσως και να έχει πέσει σε λήθαργο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου