"Ανοιχτά" και... ο Ιωνικός

Aνοιχτή στήριξη στον "ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ" γνωστοποιεί ο Ιωνικός  με επίσημη τοποθέτηση του στο σαιτ του συλλόγου, και πλέον γίνεται αντιληπτό ότι η κίνηση τ ου Γιώργου Ανατολάκη, δεν έχει απλά "ρεύμα", αλλά είναι ευρείας αποδοχής.
 Διαφαίνεται ξεκάθαρα μιά καθολική
απαίτηση των σωματείων για αλλαγή στα κοινά, του ποδοσφαιρικού Πειραιά.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Νικαιώτικου συλλόγου είναι η εξής:
"Ο ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει ότι στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΠΣΠ θα στηρίξει το συνδυασμό "Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς" στον οποίο ηγείται ο Γιώργος Ανατολάκης.
Τα στελέχη του συνδυασμού "Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς" αντιμετώπισαν τον Ιωνικό με το μέγιστο σεβασμό, πείθοντας παράλληλα ότι θα δώσουν σκληρές μάχες στην ΕΠΟ για να αρθούν οι αδικίες των τελευταίων ετών. Ο πρόσφατος ορισμός των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική αποτελεί κατάφωρη αδικία της ΕΠΣΠ προς χάρη των επαρχιακών ενώσεων και αποδεικνύει την ανάγκη για μέγιστη δυνατή συσπείρωση του πειραϊκού ποδοσφαίρου για να αποκρουστούν τέτοιου είδους επιθέσεις στο μέλλον. Ο Ιωνικός κρίνει ότι ο συνδυασμός "Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς" έχει την ικανότητα να αντιστρέψει τη δυσμενή αυτή κατάσταση που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στο μαρασμό του πειραϊκού ποδοσφαίρου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου