ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ:"Δεν το αποδέχομαι, δεν το αποδεχόμαστε και σου επιστρέφω με σεβασμό στον ρόλο σου και την Ιστορική ΑΕΜ - τον Υπαινιγμό.

 Μετά τα όσα  υποστήριξε πρόσφατα ο πρόεδρος του Μοσχάτου κ. Στέφανος Φαναρίτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά κ. Στέλιος Μπρατσόληςε πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας τα εξής:

Συνάδελφε και Φίλε Στεφανε .
Ευχαριστω ! Ειλικρινά για την Ευθύτητα και την καταληκτική σου διαπίστωση για την Ανεπάρκεια μου - στο ΘΕΜΑ χειρισμού Διαμόρφωσης των ομίλων Μπαράζ για την άνοδο στην Νεα Γ' Εθνικη .


Εύχομαι αν η Ιστορική ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ τελικα κερδισει την συμμετοχη της σε αυτα τα Πολυ δύσκολα οπως τελικά διαμορφώθηκαν τα Μπαράζ - Επιτυχία στον Στόχο Ανοδου της στην Νεα Γ' Εθνικη.
Παρά την κατα την Διαπίστωση και Εκτίμηση σου ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΟΥ - θα κάνω οτι ειναι δυνατόν για να συμβάλλω στα συμφέροντα και τα δικαιώματα των ομάδων μας που θα συμμετέχουν στους προσεχείς αγώνες Μπαράζ.
Αυτο ομως φίλε , που δεν μπορώ να αποδεχθω ειναι η διατύπωση σου οτι εγώ και η ΕΠΣΠ και ο Νίκος Ανασοπουλος ' ήξεραν ' αυτή την Κακη Τροπή που η ΕΠΟ κατα πλειοψηφία αποφάσισε και σας ' παραμύθιασαμε ' αποκοιμηζωντας σας - και τώρα ' νιπτουμε τας χείρας μας ως Πόντιοι Πιλατοι '..
ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ και σου ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ στον ρόλο σου και την Ιστορική ΑΕΜ - τον Υπαινιγμό.
ΝΑΙ ! Φίλε δεν γνωρίζω ! Το Παιχνιδι ' των αλληλοεξυπηρετησεων ' που οπως εσυ διατυπώνεις στο κείμενο σου ' κανει η ΕΠΟ ' και εκ των συμφραζομενων σου και ! Αποδεχεσαι ..για να εχεις έστω ..την μισή Ελπιδα..
Δυστυχώς ! Φίλε σε αυτο το ' ΑΛΗΣΒΕΡΙΣΙ ' ειμαι ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ..ΕΞ´ ΟΥ ΚΑΙ Η οποια διοικητική , θεσμική επιχειρηματολογημενη Προσπάθεια καταβάλει η ΕΠΣΠ προς κάθε κατεύθυνση ..και σε κάθε τομέα .
Να σου σημειώσω μόνο - και όχι να σου υποδείξω - οτι οι ' Εξυπηρετήσεις ' και οι εκάστοτε ' Εξυπηρετητες ' εχουν ένα κοινό παρανομαστη ..: την Εξάρτηση απο το ' δουναι και Λαβειν ..που κάποια στιγμή ' χάνεις τη Μπαλλα ' και δεν έχει τέρμα αυτο το ' πανηγύρι '..
Η Βασική μου διάφορα , φίλε σε ολα όσα διαπιστώνεις και φυσικά σε οτι απέδειξαν τα γενομένα στην διαμόρφωση των Ομίλων Μπαράζ απο την ΕΠΟ - ειναι οτι εσυ τα κρίνεις , τα ερμηνευεις και τα αναλύεις με την λογική της ' Πελατείας ' ενώ εμείς , εγώ και η Διοικητική φιλοσοφία της Ενωσης μας , της Ενωσης σου - με την Λογική της Ποδοσφαιρικης Αξιοκρατίας και του σχεδιασμού για την ανάπτυξη του Ποδοσφαιρου αντίστοιχα με τις σημερινές πραγματικότητες στο οικονομικό και κοινωνικο Περιβαλον .
Αλήθεια που ? διαφέρει η φιλοσοφία σου ' περί πελατείας της ΕΠΟ , απο την Δικη σου : περί ' ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ' ?
Η ΕΠΟ λέει - και επέλεξε με την απόφαση της ' να εξυπηρετήσει την ' επαρχιακή ' Πελατεία της - με το επιχείρημα οτι ειναι πολλές οι ομάδες απο τις ιδρυτριες Ενώσεις και πρέπει να μπουν μαζι - Αθήνα / πειραιας - για να αυξηθεί η συμμετοχή των ομάδων απο την επαρχία .
Και Εσυ την 'δικαιολογεις ' αυτή την λογική της ' Πελατείας' ..αποδεχόμενος έστω .. να συρθεις στην πρακτική των ' ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ' για να εχεις έστω ..μισή Ελπιδα ..
ΦΊΛΕ ! Αν μου επιτρεπεις - αυτή δεν Ειναι Πασαλιμανιωτικη - οπως την επικαλείσαι πολλές φορές Διοικητική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ Επιλογή ' ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ '..που γεννάει θέσεις και ποδοσφαιρικο δικαιο 'Αρχών ' , Αλλα μεμψιμοιρη στάση : ' δώσε κ' εμένα Μπαρπα ' ..που σε οδηγεί χωρίς να το καταλάβεις , στην κατηφόρα , στην προσωρινοτητα και την εκ των πραγμάτων ..ΑΠΑΞΙΑ .
Αλήθεια , για σκέψου αγαπητέ μου Φίλε , μήπως αυτή σου η αποδοχή : για 'ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ' σε καταστήσει ΑΝΕΠΑΡΚΗ ? να Αντιλαμβάνεσαι , να Κατανοεις ' το ΟΛΟΝ του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ που ΠΑΙΖΕΤΑΙ ' ..μη δίνοντας σου έτσι το δικαίωμα να γευεσαι Την αυθεντική Ηθική Χαρα που δικαιουσαι -ως αποτέλεσμα της αγάπης και προσφοράς στην Αγαπημένης σου Ομάδας και φυσικά στο Ποδοσφαιρο - που θέλω να πιστεύω οτι συμφωνείς - οτι εμείς και φυσικά και εγώ Σέβομαι αγαπώ και υπηρετώ ?
Για σκέψου το Πάλι .
Μπορεί μια δεύτερη ανάγνωση σου σε ολα τα ' τεκταινόμενα ' να σε κανει Περισοτερο ' Σοφό ' και πιθανόν ..εμένα ..έστω λιγότερο ΑΝΕΠΑΡΚΗ ..
Κατι ειναι και ΑΥΤΟ..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΑΣ ΑΕΜ.
ΣΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου