Άνοδο και στο μπάσκετ ο Ιωνικός

Eκαναν "Νεάπολη" το  Σπόρτινγκ οι  Rangers

Στην Β΄ Εθνική επανήλθε ο Ιωνικός στο μπάσκετ κερδίζοντας την Κυριακή τον Εθνικό στο γήπεδο του Σπόρτινγκ με 75-72 έπειατα από συγκλονιστικό παιχνίδι.
 Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ιωνικός, και με την συγκλονιστική παρουσία 1200 και πλέον οπαδών του, πέτυχε τον στόχο σημειώνοντας δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.
Ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε 6-2 στο σκορ, όμως ήδη από το 4ο λεπτό του πρώτου δεκάλεπτου ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 6-7. Το δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα της Νίκαιας να προηγείται 16-20.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ιωνικός απογειώθηκε και διεύρυνε συνεχώς τη διαφορά που έφτασε στους +16 πόντους, για να κλείσει τελικά το ημίχρονο με σκορ 31-45 για την ομάδα τη Νίκαιας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός έκανε προσπάθεια να μειώσει και τα κατάφερε μειώνοντας το σκορ σε 50-56 λίγο πριν τη λήξη του τρίτου δεκάλεπτου. Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Ιωνικό να προηγείται με 8 πόντους και τον Εθνικό να κάνει την ύστατη προσπάθεια να κλέψει το ματς. Ο Ιωνικός όμως έχοντας καθαρό μυαλό κατάφερε να διατηρήσει ένα μικρό αλλά σαφές προβάδισμα που δεν έχασε ούτε στη "ρώσικη ρουλέτα" των ελεύθερων βολών στο τελευταίο 1,5 λεπτό του αγώνα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-20, 31-45, 52-60, 72-75
ΕΘΝΙΚΟΣ (Σορώτος): Τραφαλής 7 (1), Φιλίππου 8, Δρακόπουλος 5 (1), Γιανναλέτσος 23, Φωτόπουλος 14, Βαμβακάρης 8, Καρυπίδης 2, Κορακίτης 5
ΙΩΝΙΚΟΣ (Καραγιάννης): Μπουρτσουκλής 7 (1), Φρουσκλιάς 9 (1), Ντακούλιας 24 (2), Βούλγαρης 13 (1), Παπαϊσωσήφ 6, Φιλιππόπουλος 6, Θυμνιός 10, Τόλιας

 Μικρά από το Σπόρτινγκ

- Μηχανοκίνητη πορεία από 300 Rangers ξεκίνησε από την πλατεία Σπάθα με κατεύθυνση τον σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά, όπου ήταν το σημείο εκκίνησης για το γήπεδο του Σπόρτινγκ.
- Πάνω από 1.200 οπαδοί του Ιωνικού έκαναν κατάληψη του γηπέδου του Σπόρτινγκ δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα. Στον αγώνα έδωσαν το παρών και περίπου 300 φίλαθλοι του Εθνικού.
- Μικροένταση δημιουργήθηκε μία ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού όταν σημειώθηκε ανταλλαγή αντικειμένων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, όμως χάρη στην περιφρούρηση των Rangers η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα. Τα καπνογόνα όμως που είχαν ανάψει δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα γι' αυτό και υπήρξε μικρή καθυστέρηση στην έναρξη του παιχνιδιού.
 *Από το  "RANGERS CLUB"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου