Πικρό 1-1 για Μοσχάτο - Χαραυγιακό

Μέσα από τα χέρια του έχασε το Μοσχάτο την νίκη  στην αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό στο 1-1 των δύο ομάδων που κατά πάσα πιθανότητα είναι οδυνηρό και για τις δύο ομάδες, αφού η Δόξα Βύρωνα μετά 2-0 επί του Εθνικού έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.
 Το Μοσχάτο ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον προβολή του Κοντοπάνου στο 23΄ κι αφού προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα, κεφαλιά του Λαλιάνι, κι ασθενής απόκρουση του  Κωνσταντάρα.

 Ο Χαραυγιακός ανέβηκε στην συνέχεια, και απείλησε στο 29΄ με κεφαλιά του  Κρητικού, όπως και στο 37΄ με κεφαλιά του  Νικολά.
 Στο 61΄ κεφαλιά του Τζανέτου έγλειψε την δοκό του Μοσχάτου, για να φθάσουμε στο 88΄ όταν ο Νικολά εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Τζανέτος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, ίσα ίσα που βρήκε την μπάλα για να καταλήξει πρώτα στην αριστερή  κάθετη δοκό, και στην συνέχεια  στα δίχτυα του Αιθανασόπουλου.
 Πίκρα στ ο τέλοε γαι τους 700 φίλους του Μοσχάτου- κάπου 100 φιλάθλους  είχε στην εξέδρα του γηπέδου ο Χαραυγιακός , στο ντέρμπι που έγινε μέσα σε εξαιρετικό  αθλητικό πλαίσιο.
  Καλή η διαιτησία του Λαρισινού Τζήλου( Π[απαδημητρίου - Καραμπούλα)
 Καλύτεροι από το Μοσχάτου οι Κοντοπάνος, Ντόνε, Καράμπελας, Λαλιάνι, Ντάφλας, ενώ από τον Χαραυγιακό, οι Τζανέτος, Νικολά,  Παπαδημητρίου , Τσιούγκος.
 ΜΟΣΧΑΤΟ:Αθανασόπουλος,  Μωραίτης, Καράμπελας,  Μπάλα, Λαλιάνι, Τσίτσης(82΄ Αλτόγλου), Παππάς(46΄ Καραρδάς), Στούπης, Κοντοπάνος, Ντάφλας, Ντόνε.
 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντατάρας, Γουσούλης, Παπαδημητρίου, Ράμος,  Καρζής( 60΄ Κούνι), Τσιούγκος,  Νικολά, Κρητικός, Ντα Σίλβα( 70΄ Κουλουρίδης), Τζανέτος, Τσαφταρίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου