Ήταν " Εθνικός" 3-0 το Μοσχάτο

 Τη διαφορά την έκανε την ο Μανώλης Λύγκος

 Επίδειξη ισχύος έκανε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ρέντη ο Εθνικός, συντρίβοντας το Μοσχάτο με 3-0 στην πρεμιέρα των μπαράζ, μπροστά σε 1200 και πλέον φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο.
 Ο Εθνικός ήταν μιά κλάση ανώτερος  απέναντι στο Μοσχάτο που  σε όλο το παιχνίδι είχε παθητικό ρόλο, κι είναι χαρακτηριστικό ότι ουσιαστικά δεν δημιούργησε ευκαιρία.

 Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έχοντας καθολική εδαφική υπεροχή δυσκολεύθηκε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Μοσχάτου, όμως ο Μανώλης Λύγκος ήταν ο ηγέτης του Εθνικού, και αναμφίβολα αναδείχθηκε σε ηγετική μορφή.


 Ο Λύγκος με ένα εξαιρετικό στοπάρισμα , και άπιαστο σούτ στο 43΄ ήταν αυτός που ξεκλείδωσε την άμνυνα του Μοσχάτου, ενώ ο ίδιος στο  60΄  ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του από τον γκολκήπερ Αθανασόπουλο.
 Ο Χαλιμούρδας με υποδειγματικό τρόπο εκτέλεσε το πέναλτι στέλνοντας από την μιά πλευρά τον γκολκήπερ  Αθανασόπουλο, και από την άλλη την μπάλα, εν μέσω αποθέωσης για το 2-0.
 Νωρίτερα  το Μοσχάτο  είχε μείνει με 10 παίχτες, όταν ο Τσάνης στο 49΄  δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να αποβληθεί.
 Κάτι προσπάθησε να κάνει  στην συνέχεια το Μοσχάτο, στο 71΄ διαμαρτυρήθηκε για μιά φάση πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Εθνικού,ωστόσο ο Εθνικός στο 80΄  σφράγισε την νίκη του με κοντινή κεφαλιά του Σαλίμπασα, μετά από σέντρα του Παυλόπουλου.
 Κορυφαίος του Εθνικού αλλά και του αγλώνα ο Μανώλης Λύγκος που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Μοσχάτου, και πολύ καλοί οι  Χαλιμούρδας, Γαλάνης,  Σάμιος.
 Από το ναυγάγιο του Εθνικού επέπλευσαν οι Ντάφλας, Μπάλα
 Αρκετά καλή η διαιτησία του  Σελίμου( Παλαμίδα, Σταματάκου) Λακωνίας, το Μοσχάτο διαμαρτυρήθηκε  έντονα για μιά περίπτωση πέναλτι στο 71΄ σε χέρι αμυντικού του Εθνμικού, με τον Λάκωνα ρέφερι να είναι κοντά στην φάση, και να μην καταλογίζει την παράβαση .
 Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στο ντέρμπι, τα όποια όμως περιορίσθηκαν.
 Στο ημίχρονο είχαμε  σύρραξη στον χώρο των αποδυτηρίων, ενώ  ένταση είχαμε κατά την διάρκεια του αγώνα, και μικροδιακοπές.
 Στις αρχές του β΄ ημίχρονου, το παιχνίδι διακόπηκε για 5λεπτο, όταν ο ο γκολκήπερ του Μοσχάτου ο Αθανασόπουλος βρέθηκε στο έδαφος, μετά από κροτίδα που έπεσε κοντά του.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ανδριόλας, Τσαραούσης, Γαλάνης, Γκορόγιας, Κάνδιας, Χαλιμούρδας, Σάμιος, Σταφσουλάι(70΄Παυλόπουλος), Λύγκος(88΄ Μιχαήλ), Σαλίμπασα, Αθανασόπουλος( 61΄ Ηλιόπουλος)
 ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθυανασόπουλος, Μωραίτης, Καράμπελας, Μπάλα, Λαλιάνι, Τσάνης, Τσίτσης( 71΄ Καρδάρας), Στούπης(82΄Καρκαβίτσας) , Κοντοπάνος( 50΄ Παπαγεωργίου), Ντάφλας,  Ντόνε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου