"Γιατί έτσι.. Προοδευτικάρα" 3-2 στην Ελευσίνα τον Αστέρα Μαγούλας

 Είναι βαριά η φανέλλα της Προοδευτικής, κάτι που φάνηκε και στοι σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας στην Ελευσίνα.
Η Προοδευτική τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκόρ, τι κι αν όλα ήταν κόντρα της, εντούτοις, με περίσσιο, πάθος, ψυχή,  δεν λύγισε και γύρισε ένα χαμένο παιχνίδι κάνοντας μεγάλη ανατροπή, και κερρδίζοντας στην Ελευσίνα τον Αστέρα με 3-2.
 Για να αντιληφθεί κιανείς πόσο σημαντική ήταν η νίκη της Προοδευτικής αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι ο Αστέρας κινδυνεύει πολύ σοβαρά να χάσει το εισιτήριο της ανόδου στην Β΄ Εθνική.

Όλα θα κριθούν πλέον την τελευταίοα - Κυριακάτικη αγωνιστική, όπου η Προοδευτική κερδίζει χωρίς αγώνα τους 3 βαθμούς ( λόγω Εθνικού Αστέρα, κι απλά θα περιμένει τ΄ άλλα αποτελέσματα, για να ξέρει αν θα μπορεί να κάνει την ηρωική υπέρβαση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Μσαγούλας που άνοιξε το σκορ στο 26' με σούτ τον  Δημητριάδης ,όμως η Προοδευτική  4 λεπτά αργότερα έφθασε στην ισοφάριση  με σούτ του Κοξαράκη.
Στην επανάληψη και πάλι ο Αστρέρας πήρε το προβάδισμα, χάρτη σε γκολ του Μαρίνου στο 64΄, αλλά η Προοδευτική που από εκεί και πέρα τα έπαιξε όλα για όλα,  ισοφάρισε στο 73΄ με κεφαλιά του Κακαρά.
 Για να φθάσουμε στο 80΄ όταν ο Επιτροπάκης  με σουτ έγραψε το απίστευτο 2-3 μέσα σε αποθέωση από τους 100 και πλέον φίλους της Κορυδαλλιώτικης ομάδας.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Κουλούδης (Λέσβου), βοηθοί ήταν οι Σπυρόπουλος, Μηταρής (Ανατ. Αττικής) ΑΣΤΕΡΑΣ Μπαλασάκης, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Χάλαρης (80' Παγώνης), Τριάντος, Έβερετ, Χρυσάφης, Ιατρού (75' Λελούδας), Μαρίνου, Δημητριάδης, Ιακωβάκης (60' Ιακωβάκης).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κουσουρής, Κακαράς, Λαζούρας, Τούρλος, Μπελέρης (75' Κορκότζελος), Αντωνίου (70' Λέκκας), Βούζας, Επιτροπάκης, Αργυρίου, Κοξαράκης (80' Γρίβας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου