Ξύπνησε αργά ο Εθνικός 4-0 την Δόξα

Ξύπνησε αργά ο Εθνικός, και σίγουρα το 4-0 επί της Δόξας Βύρωνα ήρθε σε λάθος στιγμή, αφού ίσως και να μην χρησιμεύσει σε τίποτε πέραν του γοήτρου.
 Ο Εθνικός με ένα εξαιρετικό β΄μέρος, και σκόρερ τον Παυλόπουλο που έκανε χατ-τρικ, κυριολεκτικά υποχρέωσε την Δόξα σε παθητικό ρόλο.

Οι Πειραιώτες όπως όλα δείχνουν, χάνουν την άνοδο από το κακό α΄ μέρος του παιχνιδιού με τον Χαραυγιακό. Σήμερα στo πρώτο 20λεπτο, ο Εθνικός είχε την κατοχή μπάλας, με την Δόξα να αρέσκεται στο γνωστό της παιχνίδι .. αναμονής..
Στο 35΄ ένα καλό σουτ  του Γιουβανέλλη απέκρουσε ο γκολκήπερ της Δόξαςο Μπόκος, αλλά ο Αθανασόπουλος  μπροστά απο  το τέρμα έστειε τη μπάλα άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα από σέντρα του Γιουβανέλη , ο Κάνδιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ
H επανάληψη ξεκίνησε με ευκαιρία του Εθνικού, όταν σούτ του Ηλιόπουλο σουτ έφυγε άουτ.Ο Εθνικός πιέζει και χάνει ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Παυλόπουλο που εν συνεχεία σκοράρει με κεφαλιά στο 61΄....
Oι Πειραιώτες  πιέζουν και σημείωσαν το 2-0 στο 71΄ με τον Ηλιόπουλο, μετά από σέντρα του Ξενιτόπουλου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παυλόπουλος κάνει το 3-0 , έπειτα από από ατομική ενέργεια του Σταφσουλάι..Το 4-0 έγινε απο πάσα του Λύγκου προς τον Παυλόπουλο  που με ωραίο ψαλίδι έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζημαρινάκης, Τσαραούσης,Παπαιωάννου,Κάνδιας,Ξενιτόπουλος, Χαλιμούρδας,Γιουβανέλλης(85΄Γαλάνης), Ηλιόπουλος, Λύγκος, Γκορόγιας(65΄  Σταφσουλάι),Αθανασόπουλος(55΄Παυλόπουλος )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου