Στους "8" ο Φοίβος Κρεμαστής



Στους "8" του κυπέλλου ερασιτεχνών προκρίθηκε ο Φοίβος Κρεμαστής κερδίζοντας σήμερα το απόγευμα στο ουδέτερο γήπεδο της Κερατέας την  Ιωνία 200 με 3-0.
Επίδειξη δύναμης έκανε ο Φοίβος Κρεμαστής στην Κερατέα κερδίζοντας με 3-0 την Ιωνία 2000. Μετά από μία επιβλητική εμφάνιση, η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη πήρε την πρόκριση για
την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας και θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο τον Ατρόμητο Λάππα. Μάλιστα οι Ροδίτες θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Το σκορ για τον Φοίβο άνοιξε στο 38ο λεπτό ο Ευτύχης Τζιβίλογλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μαθιός όταν ανατράπηκε από τον Παπαγεωργίου.
Στην «επανάληψη» ο Φοίβος μπήκε αποφασισμένος να «τελειώσει» το ματς και το έκανε αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 54’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαθιού, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Στο 75’ ο Μαθιός ξανά με ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Φοίβο Κρεμαστής.
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Σάββας Ορφανίδης): Λουτριώτης, Ορφανίδης Σ. (74’ Κούρλιος), Λαμάι, Φωτεινής, Μπιλιάς, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Ορφανίδης Ν,. Γκινής, Μαθιός (81’ Καρίκης).



H ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ


Έτσι οι αγώνες της προημιτελικής φάσης που θα διεξαχθούν στις  διαμορφώνονται ως εξής:
 Aτρόμητος Λάππα - Φοίβος Κρεμαστής
Λαμία 1964- Απόλλων Παραλιμνίου
Επαμεινώνδας Λεύκτρων - Παναρκαδικός
Ανατολή Ιωαννίνων - Άρης Ακροποτάμου

* Οι αγώνες είναι μονοί θα διεξαχθούν στις 22 Μαίου σε ουδέτερα γήπεδα που θα καθορίσει η ΕΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου