Ένα ημίχρονο .. έπαιξαν στον Κορυδαλλό

Ένα ημίχρονο έπαιξαν στον Κορυδαλλό ο ΑΟΚ, κι ο Κένταυρος με τον Κορυδαλλό να κερδίζει μέχρι τότε με 1-0
Στο ημίχρονο του αγώνα οι παίκτες του Κενταύρου διαπίστωσαν ότι τους είχαν κλέψει τα πράγματα από τα αποδυτήρια και όπως ανέφεραν λόγω της άσχημης ψυχολογικής τους κατάσταση δεν ήθελαν να βγουν για το 2ο ημίχρονο.

Ο κ. Βλαντής βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για το 2ο ημίχρονο μαζί με την ομάδα του Κορυδαλλού χωρίς όμως να βγει η ομάδα του Κενταύρου και διέκοψε τον αγώνα.
Για την ιστορία ο Κορυδαλλός έχασε πριν σκοράρει τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 4ο λεπτό ο Χατζηλίας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε άουτ. Στο 16ο λεπτό ο Βέττας από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Π. Μπετενιώτη και στο 23ο λεπτό ο Τσιμιλιώτης “κρέμασε” τον τερματοφύλακα του Κενταύρου αλλά η μπάλλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 1’ λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιμιλιώτης από το ύψος του πέναλντι έκανε το 1-0 για να γίνει “χαμός” στο γήπεδο του Κορυδαλλού.
Άψογη η διαιτησία των κκ Βλαντή, Φαγκρίδα και Δημητρίου.
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Μάρθας, Παπαδάκης, Δασκαλάκης, Ψυχίδης, Καραθεόδωρος, Λεκάκης, Κατσακούλας, Χατζηλίας, Βέττας, Τσιμιλιώτης. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ : Μπετενιώτης Π., Απέργης, Μπετενιώτης Φ., Μπετενιώτης Σ., Ασπρούλης, Κιργίαι, Βόλλης, Λεβάντης, Πληβούρης, Δημητρίου, Μπαρμπάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου