"Καλημέρα σε όλο τον κόσμο της Προοδευτικής"

Στην Ελευσίνα μετακομίζει σήμερα  ο Κορυδαλλός

Δωρεάν θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της Προοδευτικής το σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς ο χρηματοδότης του συλλόγου, Αργύρης Τσαουσάκης, αγόρασε όλα τα εισιτήρια που διατίθενται για την Προοδευτική και τα διέθεσε στους οπαδούς. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Προοδευτικής με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους φίλους των «βυσσινί» να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση της Ελευσίνας και να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ κ. ΤΣΑΟΥΣΑΚΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΟΥΣΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΜΟΥ ΣΤΙΣ 2:00′ μ.μ. ΝΑ «ΒΥΣΣΙΝΙΣΟΥΜΕ» ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ «ΒΥΣΣΙΝΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΥΜΑ» ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ… ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ……… ΠΑΜΕ ΣΤΗ Β' Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!» 

Απουσίες και πάλι η ΠΡΟΟ

Σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει  ο Αντώνης Καλαμάκης για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Μαγούλας. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Τεγούση, Καλαϊτζίδη, Παναγιωτόπουλο, Παπανικόλα, όπως και τον τραυματία Λέκκα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνηση του Σαββάτου στον Κορυδαλλό ο Καλαμάκης ενημέρωσε τους παίκτες να βρίσκονται όλοι στις 2 το μεσημέρι έξω από τη φυσική έδρα της ομάδας για να αναχωρήσουν με το πούλμαν για τη Μαγούλα. Από κει και πέρα, μία πιθανή ενδεκάδα για την "Προο" αναμένεται να απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Μπαντίκος, Κουσουρής, Τούρλος, Λαζούρας, Κορκότζελος, Επιτροπάκης, Αργυρίου, Μπελέρης, Βούζας, Γρίβας, Κοξαράκης. Να σημειωθεί ότι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Γρίβας και Κακαράς (επέστρεψε από τη Γερμανία όπου είχε πάει για να δοκιμαστεί).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου