Φαναρίτης: "Προεδράρα μου χρόνια σου πολλά"

Βαγγέλη εσύ είσαι το Πειραικό ποδόσφαιρο
Όπως μας συνηθίζει ο πρόεδρος του Μοσχάτου, ο Στέφανος Φαναρίτης - γνωστός "γάβρος" σήμερα πλέκει το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη του προέδρου του Ολυμπιακού..
 Η ανακοίνωση που ανέβασε στην  προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο έχει ως εξής:
"Σαφώς άσχετο, κόντρα στην εορταστική ατμόσφαιρα του Πάσχα, αλλά θα το θίξω γιατί είναι σημαντικό. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη (Προεδράρα μου Χρόνια Πολλά) οι Ολυμπιακοί πρέπει να τον έχουν εικόνισμα αντι να το κάνουν τσάμπα κριτική (κάποιοι ευκολάκηδες-τσάμπα μάγκες του καναπέ).
Κόντρα σε όλους τους οικονομολόγους, οικονομικούς του διευθυντές, τεχνοκράτες κλπ κλπ, κόντρα στην λογική που έλεγε "μακριά από την επισφαλεστατη-επένδυση στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου", εν μέσω κρίσης, προτογνωρης στο οικονομικό γίγνεσθαι, αυτός σκέφθηκε με την καρδιά καιοχι με το μυαλό...
Γιατί ο Βαγγέλης σέβεται τα ιερά και τα όσια όπως του τα δίδαξε "εκείνος" ο άρχοντας ο αείμνηστος Μιλτιάδης ο πατέρας του. Εκείνος που του έμαθε να αγαπάει και να λατρεύει την Ολυμπιακάρα και από μικρός μπολιαστηκε με το ερυθρόλευκοι μικρόβιο... Ο Πρόεδρος εχει αξίες που πολλοί απο εμάς δεν θα γνωρίσουν ποτε σε ολόκληρη ζωη. Ο πατέρας του δεν τον μεγάλωσε στα πουπουλα ούτε σε αποστειρ...ωμενο περιβάλλον. Γιαυτό τον σέβομαι γιατί είναι μάγκας και Πειραιωτης και αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτε και ποτε. Και ξύλο εχει παίξει για τον Ολυμπιακό του, και εύκολα δεν τα βρήκε όταν έμεινε στα δύσκολα ορφανος χωρίς τον ίσκιο του γίγαντα Μιλτιάδη να τον σκεπάζει. Και πήρε την μαγιά και ΜΌΝΟΣ του έφτιαξε αυτήν την αυτοκρατορία... Ας αφήσουμε λοιπόν τις κακοπιστες κριτικές γιατί η μετα Κόκκαλη εποχή θα ήταν ΑΝΥΠΑΡΞΊΑΣ και ΑΝΥΠΟΛΗΨΊΑΣ χωρίς τον Πρόεδρο. Όπως των αντιπάλων μας. Ο Πρόεδρος ξερει τι και ποτε πρέπει να κανει οτιδήποτε. Γιατί πρώτα είναι οπαδός και μετα όλα τα αλλα. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ χρόνια σου πολλά με υγεία σε σένα κα την οικογενειά σου. Εμείς εδω στο Μοσχάτο τα γειτονάκια του θρύλου μας, είμαστε μαζι σου στηρίζουμε την προσπάθεια που κανείς και σε ευχαριστούμε για όλα όσα και στο μέλλον θα κανείς για όλους μας. Γιατί ΕΣΥ Πρόεδρε είσαι εν πολλοίς το Πειραικό ποδόσφαιρο. Σε ευχαριστούμε που μας εχεις κοντά σου και μας αγκαλιάζεις με διάφορους τρόπους. Σε ευχαριστω και προσωπικά για όλα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου