Η αρχή με δωρεάν διαιτησίες

Δωρεάν διαιτησίες σε όλα τα πρωταθλήματα, προσφέρει  η παράταξη του Γιώργου Ανατολάκη σε όλα τα πειραικά σωματεία, εφόσον εκλεγεί.
 Μια χορηγία που ουσιαστικά θα είναι μεγάλη ανάσα για τους παράγοντες στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
 Μια χορηγία που εξασφαλίζεται μέσω του Ολυμπιακού, ο οποίος ενημέρωσε ότι θα διπλασιάσει  την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ΕΠΣΠειραιά, εφόσον εκλεγεί η παράταξη του Γιώργου Ανατολάκη.
 Κι όπως αναφέρουν κύκλοι του "Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά", αυτή η χορηγία δεν είναι παρά μόνο η αρχή, από μιά σειρά κινήσεων -προσφορών που θα ακολουθήσουν για τα Πειραικά σωματεία.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη έχει ως εξής:
"Ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» και ο επικεφαλής του  Γιώργος Ανατολάκης ανακοινώνουν ότι για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο ηγέτης του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, με την εκλογή της παράταξης θα διπλασιάσει την οικονομική χορηγία προς την ΕΠΣ Πειραιά.
 Ο συνδυασμός αποφάσισε αυτήν την οικονομική ενίσχυση της "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.", να την διαθέσει εξ΄ ολοκλήρου για την ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, με σκοπό την οικονομική ανακούφιση των σωματείων.
 Πιστεύοντας ότι τα σωματεία απαλλάσονται έτσι από ένα τεράστιο βραχνά, ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ», ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή της «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» κ. Βασίλη Βασιλειάδη, για την συμβολή του στο θέμα και για όλες τις θετικές του ενέργειες προς όφελος του Πειραικού ποδοσφαίρου."
                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου