Όλα τελείωσαν στου Ρέντη- κηδεία ο Χαρυγιακός στον Εθνικό

 Ο Χαραυγιακός χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός,τελείωσε τον Εθνικό τον οποίο κέρδισε με 3-1 μέσα στου Ρέντη, και ουσιαστικά τον υποχρεώνει να παίξει και την νέα σεζόν στην Α΄ Κατηγορία.
 Γιατί οι μαθηματικές ελπίδες που πλέον διατηρεί ο Εθνικός είναι απλά μαθηματικές.
 Ο Χαραυγιακός παίζοντας σφιχτά στην άμυνα, ουσιαστικά έκανε πάρτσι στην άμυνα του Εθνικού, και στο α΄μέρος με 4 προσπάθειες έβαλε 3 γκολ προηγούμενος με 3-0,  και βάζοντας φωτιά στο γήπεδο του Ρέντη , με τους απογοητευμένους και δακρυσμένους φιλάθλους των Πειραιωτών να μην πιστεύουν τι έχει συμβεί.

 Οργή κατά των παιχτών του τεχνικού, και λίγο έλειψε η κατάσταση να γίνει έκρυθμη, ωστόσο ο πρόεδρος  του Εθνικού κ Αλέξης Αγγελόπουλος διατηρώντας την ψυχραιμία του, χαμήλωσε τους τόνους.
 Ο Εθνικός  φάνηκε νωθρός, χωρίς ταυτότητα, απρόσωπος σε αυτό το α΄ μέρος,  ο Λύγκος καλά μαρκαρισμένος ήταν ακίνδυνος, κι έτσι  στο 27΄ ο Νικολά  με ωραίο συρτό σούτ άφησε άναυδο τον  Ανδριόλα για να κάνει το 0-2.
 Σαστισμένος όλος ο Εθνικός, κι έτσι οι του Χαραυγιακού με ηγέτη τον Σάκη Τζανέτο, έκαν  την ζημιά .
 Συο 36΄ ο Τσαφταρίδης ελίχθηκε από τα δεξιά και πλάγια , έξω από την περιοχή έπιασε ένα κεραυνό, η μπάλα κάπου κόντραρε, για να χτυπήσει στην οριζόντια δοκό, και να καταλήξει στα δίχτυα του Εθνικού για το 0-2.
 Οι παίχτες του Εθνικού δεν μπορούσαν να απειλήσουν - η μόνη καλή στιγμή ένα σούτ του Σταφσουλάι, που έδιωξαν οι αμυντικοί του Χαραυγιακού, και στο 44΄ ο Τζανέτος  έδωσε τέλος στην σεμνή τελετή, γράφοντας το 0-2 με ασύλληπτο γωνιακό σούτ που άφησε και πάλι άγαλμα υτον Ανδριόλα.
 Στην επανάληψη ο Εθνικός αφυπνίσθηκε αλλά ήταν πλέον πολύ αργά,  είχε καθολική υπεροχή, έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Χαραυγιακό που απλά προσπάθησε να προστατέψει το σκορ, και είχε ευκαιρίες.
 Όμως η μείωση του σκόρ ήρθε πολύ αργά στο 85΄ με ωραίο συρτό σούτ του Σάμιου.
 Στο 89΄ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του  Παπαδημητρίου, το πέναλτι εκτέλςεσσε ο Χαλιμούρδας, στέλνοντας την μπάλα, κι ενώ  από το 87΄ο Εθνικός έπαιζε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Γαλάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Πάντως ο  Λύγκος στο 76΄  έχασε γκολ που δεν χάνεται από το ένα μέτρο, ενώ πιό πρίν ο Κωνσταντάρας στπο μοναδικό του λάθος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε  σούθτ του Αθανασόπουλου, για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ
 Κραυγαλέα ευκαιρία  και με τον  Ηλιόπουλο  στο 67΄.
 Ο Χαραυγιακός στην κόντρα έχασε καλή ευκαιρία με τον Τσαφταρίδη στι 80΄ 
 Πολύ καλή η διαιτησία του Σκουλά
 ΕΘΝΙΚΟΣ : Ανδριόλας, Γκορόγιας,  Ξενιτόπουλος( 60΄ Μιχαήλ), Γαλάνης, Κάνδιας,  Χαλιμούρδας, Σάμιος, Παυλόπυολος, ( 46΄  Αθανασόπουλος), Λύγκος,  Σαλίμπασα ( 46΄ Ηλιόπουλος), Σταφσουλάι.
 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Γουσούλης, Παπαδημητρίου,Ράμμος, Μπρούνο( 66΄ Καρζής), Τσιούγκος, Νικολά(89΄Ντότσικας), Κρητικός, Τσούνι(78΄ Κουλουρίδης), Τζανέτος, Τσαφταρίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου