Κουνιάς:"Τα παιδιά δεν είναι διακόσμηση προεκλογικών συναντήσεων φίλε Στέλιο"

 Την πρόσφατη απόφαση της ΕΠΣΠ  για  την γιορτή- πανηγυράκι που  εφήυρε για τις ακαδημίες σχολιάζει ο Γιώργος Κουνιάς -παράγοντας της Αμφιάλης, και γνωστός για την ευαισθησία του στα τμήματα υποδομών.
 Ο ίδιος ο Γιώργος Κουνιάς, στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
"Φάουλ ( μέχρι σημείου Κόκκινης Κάρτας )θεωρώ την τελευταία απόφαση του απερχόμενου ΔΣ της ΕΠΣΠ , σχετικά με τη βράβευση τών υποδομών στις 20 Μαίου.

Ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί αυτό και πραγματικά δέν μπορώ να καταλάβω τους λόγους της βιαστικής αυτής απόφασης .
Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα παραγοντικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν εμφανές ότι δύο πράγματα δεν πρέπει να υπάρχουν.Η είσοδος των προσωπικών πολιτικών πεποιθήσεων και η για διάφορους λόγους προσπάθεια εκμετάλευσης των μικρών παιδιών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Είναι το λιγότερο απαράδεκτο να μπαίνουν στο παιχνίδι των εκλογών τα παιδιά και οι γονείς των υποδομών για τη προσπάθεια υφαρπαγής προσωρινών εντυπώσεων καί φωτογραφιών.
Υπηρετώ χρόνια το κομμάτι αυτό και θα παρακαλούσα-φίλε Στέλιο-να το αφήναμε μακριά,σεβόμενοι τα ίδια τα παιδιά μας.
Τα παιδιά δεν είναι διακόσμηση προεκλογικών συναντήσεων.Ζητούν και διψούν για χώρους άθλησης,περισσότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις και αθλητική άμιλλα.
Αναζητούμε ουσιαστικές και ποιοτικές αλλαγές στα τμήματα υποδομών τού Πειραιά και όχι περιστασιακά πανηγυράκια για προσωπική προβολή.
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ,
ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου