"Πείτε μας ευθέως ποιοί είναι οι αναξιόπιστοι"

Δεν έμειναν αναπάντητα τα όσα υποστήριξε η παράταξη του κ.  Μπρατσόλη  από τον "Νέο Ποδοσφαιρικό Πειραιά", ο οποίος με σφοδρή ανακοίνωση τονίζει τα εξής:                              "Με μια σπαραξικάρδια αναφορά στη χορηγία του Ολυμπιακού προς την ΕΠΣΠ, αυτή που ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» δίχως να την αγγίξει, εκχώρησε υπέρ των σωματείων για τη κάλυψη των διαιτησιών όλων των πρωταθλημάτων, η Συντονιστική Επιτροπή της ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ απ΄ τη πολύ χαρά της ...........κλαψουρίζει! 
 " Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες." Σωστό κύριοι. Μόνο που τη χορηγία

δεν την έκαναν ούτε οι Δαναοί, ούτε οι Αχαιοί, ούτε οι Ίωνες! Την έκανε ο Ολυμπιακός που χρόνια τώρα επιχορηγεί την ΕΠΣΠ και τις διοικήσεις σας. Η διαφορά είναι ότι εμείς τη στέλνουμε στα σωματεία, εσείς τη χρησιμοποιούσατε για τις φιέστες σας. Εμείς και τα σωματεία ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό, εσείς τον επικρίνετε.

          Τι θέλετε λοιπόν ; Να μη δοθεί η χορηγία;

          Είναι η φιλοσοφία σας αυτή. Τα πάντα να είναι δεδομένα .Οι χορηγίες, τα σωματεία, οι παράγοντες, οι καρέκλες σας! Οτιδήποτε απομακρύνεται από εσάς είναι βρώμικο, ακάθαρτο, αναξιόπιστο.

           Πείτε μας λοιπόν, εσείς οι θεματοφύλακες της ηθικής, με το άσπιλο και αμόλυντο παρελθόν, πως την εννοείτε την αξιοπιστία; Με τις χαριστικές αναβολές πρωταθλημάτων; Με τις δυο μέτρα και δυο σταθμά τιμωρίες των ομάδων;

Με τις εξυπηρετικές και εν αγνοία των σωματείων συμπληρώσεις προκηρύξεων των διοργανώσεων σας;

 Με την επιβράβευση  διαιτητών και παραγόντων υπό τιμωρία; η με τη σωστή αξιολόγηση κρίσιμων αγώνων;

            Κι αν δεν θέλετε να τα πείτε σε εμάς, πείτε τα στα σωματεία που υποβιβάστηκαν και που θα θυμούνται για χρόνια τα αξιόπιστα πρωταθλήματα σας!!!

             ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ; Ο επικεφαλής του; Οι υποψήφιοι του; Η συντονιστική του; η το σύνολο των σωματείων που τον στηρίζουν; διαφορετικά σταματήστε εσείς και τα βραχνιασμένα παπαγαλάκια σας να θίγετε τη τιμή και την υπόληψη ανθρώπων

υπογείως.

              " Μη φοβού τους χορηγούς και δώρα φέροντες" λοιπόν φίλοι των καλοκαιρινών τουρνουά, και σεις πρωταθλητές των υποδομών που θα γεμίσετε με μπάλες, γιατί αυτές οι χορηγίες του προέδρου δεν είναι ανταποδοτικές. Δεν είναι για τις εκλογές. Δεν έχουν σκοπιμότητα.

              Σίγουρα υπάρχει το παρόν ,το μέλλον και το παρελθόν. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΜΩΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ! Αυτό έχει δείξει η ιστορία. Αυτό θα δειχτεί και στη συνέχεια αν οι προκλήσεις συνεχιστούν.

               Κατεβάστε λοιπόν τους τόνους γιατί ο χρόνος λιγοστεύει και πρέπει να αξιοποιηθεί.. Από εμάς στην "αναζήτηση μερικών ακόμη ψήφων" και από εσάς στη εύρεση των αναγκαίων υποψηφίων!!!"





                                                   Με διάθεση να μην επανέλθουμε 

                                                    αν δεν μας επαναφέρετε



                                                    Πειραιάς       18/5/2013    


                                                    Η Συντονιστική Επιτροπή    
                                                    του Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου