"Nέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς":Ω γλυκύ μου Έαρ!

Η Σ.Ε. του "ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ'  με ανακοίνωση της καυτηριάζει τακτικές, και πρακτικές, ενώ παράλληλα καταδικάζει..
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
                                     
                                             "Ω γλυκύ μου Έαρ!"
 
" Τούτες οι ημέρες του Άγιου Πάσχα,  της μεγαλύτερης για την  Χριστιανοσύνη γιορτής, είναι ημέρες οικογενειακής γαλήνης, εσωτερικής περισυλλογής και γιατί όχι προσωπικής αυτοκριτικής.
"Αναστάσεως ημέρα λαμπρυνθώμεν λαοί" λέει ο συγγραφέας και παρακάτω " Καθαρθώμεν τας αισθήσεις". Μήνυμα σαφές και αισιόδοξο!
 Αυτές λοιπόν τις ημέρες της χαρμοσύνης και του εξαγνισμού κάποιες ψυχές ανήσυχες και ταραγμένες, γλυστρώνας σε σκοτεινά και ανήλιαγα μονοπάτια,  προσπαθούν απεγνωσμένα να αποτρέψουν την  επερχόμενη.... Δευτέρα Παρουσία"
 Τα είχαν πεί όλα.Τα είχαν διεκδικήσει όλα.Είχαν διαμαρτυρηθεί για όλα.Για όσα ξέρανε, για όσα άκουσαν από άλλους,  για όσα .. θα συμβούν στο μέλλον.Αυτοί είχαν πάρει θέση.
 Γελοίο και τραγικό μαζί. Να ψάχνεις και να μην βρίσκεις.Να σε απορρίπτει το σωματείο και να ξεμοναχιάζεις τον παράγοντα.
 Να πιέζεις αφόρητα χωρίς επίγνωση της φορτικότητας σου.Να ανακοινώνεις και να εκτίθεσαι.Να μιλάς για λογικές και πρακτικές ξεπερασμένες, και οι πράξεις σου οι ίδιες να ξεπερνούν την λογική.
 Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ" μετανοείτε. Όσοι έχετε επίγνωση και όσοι προλαβαίνετε!
 Και σύ γλυκύτατο μου τέκνο, άσε στην άκρη τους βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς, που μόνο εσένα εκθέτουν.
 Καταδικάζουμε απερίφραστα την νέα διάρρηξη των γραφείων της ΕΠΣΠ, αλλά και κάθε άθλιο υπαινιγμό σχετικό με αυτήν, από πανικόβλητα χείλη.
 Ήρεμα και σταθερά, περιμένουμε την ημέρα της κρίσης.
 Το Πειραικό ποδόσφαιρο θα αναστηθεί!
Καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα."
 
                                                               Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                                                            ΠΕΙΡΑΙΑΣ 3/05/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου