Φιέστα "super league" η Χαλκηδώνα

 Με μιά φαντασμαγορική  φιέστα επιπέδου "Super league" γιόρτασε η Χαλκηδώνα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και την επάνοδο στην Β΄ Κατηγορία.
Αρχικά  στο γήπεδο Παν. Νικολαίδης διεξήχθησαν αγώνες επίδειξης των ακαδημιών  ενώ στη συνέχεια ακολούθησε φιλικό με τον Ήφαιστο με  την Χαλκηδώνα να επικρατεί με 3-0, χάρη στα τέρματα των Δάππα(  7΄ και 18΄), κι ένα του Πνευματικού στο 27΄.

 Στο τέλος ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου , στην ομάδα της Χαλκηδώνας, και των αναμνηστικών μεταλλίων στους παίχτες και το τεχνικό τήμ, από τον αντιδήμαρχο  Νικαίας κ. Σπύρο Νικολάκη, ενώ στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ήφαιστος , κι ο πρόεδρος του κ. Μανιατάκης τίμησε   την Χαλκηδώνα για την άνοδο με αναμνηστική πλακέτα.
 Φυσικά βεγγαλικά , καπνογόνα,, κροτίδες δημιούργησαν μια φαντεζί ατμόσφαιρα που ευχαρίστησε τους 300 φίλους του συλλόγου που τίμησαν την εκδήλωση της Χαλκηδώνας.
Παραβρέθησαν ο δήμαρχος Νικαίας κ. Ιωακειμίδης, ο αντιδήμαρχος κ Νικολάκης, από τον "Νέο Ποδοσφαιρικό Πειραιά" οι κ.κ Γιώργος Καραμπέτσος, Γιώργος Ξηράκης, Παναγιώτης Λαπατάς Ιωάννης Σταματάτος, Λουκάς Κανδύλης, Παναγιώτης Νταλάκος, Ιωάννα Μωρέ, από τον Μ. Αετό ο Αργύρης Κεραμύδας, από την Α.Ε. Νεάπολη, η πρόεδρος Μαραία Αβρακογιαννάκη, κι αντιπρόεδρος Ανδρέας Καλιγέρης,ο προπονητής του ΚορυδαλλούΔημ. Βουτσινάς,  ενώ την εκδήλωση κάλυψε το "sportactive.gr", ο φωτορεπόρτερ Στάθης Γιάππας, το   "sentrasout" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου