Κυπελλούχος ο Φοίβος 2-1 τον Παναρκαδικό

Ο Φοίβος Κρεμαστής κατέκτησε το Κύπελλο ερασιτεχνών κερδίζοντας στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο των Ψαχνών τον Παναρκαδικό με 2-1, φτάνοντας μάλιστα στο νταμπλ, αφού φέτος στέφθηκε πρωταθλητής στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου.
Η αναμέτρηση, πάντως, ξεκίνησε με τις καλύτερες των

προϋποθέσεων για την ομάδα της Τρίπολης, αφού μόλις στο 11ο λεπτό ο Κολιόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Παναρκαδικό. Στο 24' ήρθε η απάντηση για τον Φοίβο με τον Μαθιό να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά. Η ανατροπή ήρθε στο 47' , όταν ο Τζιβίλογλου με μακρινό σουτ έγραψε το 2-1.
 Δοκάρι για τον Φοίβο στο 55΄σε προσπάθεια του Δελαπόρτα. Ο Παναρκαδικός "φωνάζει" για περίπτωση πέναλτι στο 94', όταν ο Μπακογιάννης πέρασε τον τερματοφύλακα του Φοίβου Λουτριώτη, στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος, ωστόσο ο διαιτητής Καμπαξής από την Εύβοια διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
 Περίπου 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον τελικό
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μανέλης, Γ. Κυριακόπουλος, Μπούτας, Δ. Κυριακόπουλος. Μπεντεβής (79' Μπακογιαννάκης), Αρδάμης, Μέλος, Δήμος, Κολιόπουλος (74' Λαγός), Καδάς, Γούτος (60' Τζιανής) ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Λουτριώτης, Φωτήνης, Μπίλιας, Λαμάι, Θεοδοσίου, Τζιβιλόγλου, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Γκίνης (67' Τζεφέρης), Μαθιός (94' Καρίκης), Ορφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου