Πτώχευση η Λάρισα και....Γ΄ Εθνική

Αυξάνονται .. καθημερινά οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, αφού μετά την ΑΕΚ, ακόμη μιά μεγάλη ΠΑΕ επιλέγει την πτώχευση ώστε να καθαρίσει από τα χρέη και τις οφειλές.
 Πρόκειται για την Λάρισα, αφού ο  ιδιοκτήτης της Κώστας Πηλαδάκης έχει συμφωνήσει με τον Τρικαλινό Βαγγέλη Πλεξίδα, για την μεταβίβαση της ομάδας υπό τον όρο  στο νέο πρωτάθλημα να παίξει στην Γ΄ Εθνική.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας ύστερα από αλλεπάλληλες συζητήσεις την περασμένη εβδομάδα έκανε πράξη τον διακαή πόθο του να επιστρέψει και πάλι στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.  Αυτήν την φορά μετά από δυο χρόνια απουσίας  από τα ποδοσφαιρικά γεγονότα ως παράγοντας φαίνεται επιστρέφει δριμύτερος καθώς ανέλαβε τον διοικητικό θώκο της Λαρισινής ομάδας η οποία θα ξεκινήσει από την Γ Εθνική την επανάκαμψη για τις μεγάλες κατηγορίες  .
Ύστερα από τον μαραθώνιο των διαβουλεύσεων και των οικονομικών δεδομένων που παρουσιαστήκαν ο Τρικαλινός επιχειρηματίας βρέθηκε στην Λεπτοκαρυά για μια μίνι ξεκούραση μαζί με φιλικά του πρόσωπα ….. λογω του τριημέρου …..
 Πάντως ο Πλεξίδας είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπο, και στα  Τρίκαλα τα έκανε μαντάρα, αδυνατώντας να ανεβάσει τον ΑΟΤ. πρίν δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου