"Τα χτυπήματα κάτω από την μέση"

Τα ψέμματα τελείωσαν. Μπήκαμε στη τελική ευθεία για τις εκλογές στην ΕΠΣ Πειραιά και κάποιοι δεν εννοούν οτι πρέπει να.. μιλήσουν τα σωματεία με την ψήφο τους και οχι εκείνοι που τρέχουν απο εδώ και απο εκεί για να αλλάξουν δήθεν την επερχόμενη βαρειά ήττα .Στα αυτιά μας ηχεί η φράση που είχε διατυπώσει πολύ πρόσφατα ο Γιάννης Σπάθας πως δεν πρέπει να υπάρξουν "κτυπήματα κάτω από την ζώνη". 

Όμως κι αυτό έγινε και δεν αποκλείεται να ξαναγίνει όσο θα πλησιάζει η σημαδιακή μέρα 17 Ιουνίου που τα πάντα θα αλλάξουν στην ΕΠΣ Πειραιά.
Το ζητούμενο τώρα δεν είναι να πούμε πρόσωπα και  να αναφερούμε γεγονότα για τα 'κτυπήματα" αλλά να ανανεώσουμε το ραντεβού για μετά τις εκλογές για αποκαλύψεις και στοιχεία ,αφού προέχει η ηρεμία για να πάμε σε ήπια διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.Τη Πέμπτη θα κατατεθούν τα πληρεξούσια και εκεί θα φανεί η διαφορά που ούτως η άλλως υπάρχει και καθημερινά διευρύνεται καθώς συγκρούεται το καινούργιο με το παλιό που έμεινε στάσιμο και δεν προσέφερε ανανέωση προσώπων και ιδεών όπως τώρα που η παράταξη του "Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά" προσέρχεται στην γενική συνέλευση με ιδέες και προτάσεις για καλύτερες μέρες  στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του επινείου.
(από το www.diaititis.gr)

ddi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου