Με Καλογερόπουλο ο Κορυδαλλός

 Ο Σάκης Καλογερόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Α.Ο.Κορυδαλλού κι ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον σύλλογο να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΚ έχει ως εξής:
"Ο ΑΟ Κορυδαλλός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Σάκη Καλογερόπουλο.

Το Δ.Σ. της ομάδας μετά από επαφές και συζητήσεις με προπονητές τους οποίους και ευχαριστεί πολύ για τις συναντήσεις που είχανε αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον κ. Σάκη Καλογερόπουλο.
Ο Σάκης Καλογερόπουλος σαν ποδοσφαιριστής έχει παίξει στο Αιγάλεω, Φωστήρα, Ατρόμητο Πειραιά, Αγία Ελεούσα, Νέα Ιωνία, Μανδραικό, Ήφαιστο Περιστερίου, Τόλμη Περιστερίου και Αστέρα Βλαχιώτη.
Κάτοχος διπλώματος του ουέφα β’ από το 2009 έχει διατελέσει προπονητής για δύο χρόνια (2009-2011) στην Τόλμη Περιστερίου όπου και ανέβηκε κατηγορία, και στην Ιεράπολη για ενάμιση χρόνο από το 2011 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013 (ήταν στη 2η θέση όταν διέκοψαν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές) όπου και πήγε στους Νέους Ευγενείας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός εύχεται στο νέο τεχνικό κάθε επιτυχία και ευελπιστούμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Αγιουτάντης δήλωσε στην σελίδα της ομάδας στο Facebook τα ακόλουθα : Κάναμε μια πολύ συνειδητή επιλογή στη έναρξη της συνεργασία μας με τον Σάκη Καλογερόπουλο και η διοίκηση θα προσφέρει σ’ όλο το τεχνικό team όλα όσα χρειάζονται ώστε να πετύχουν στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Με την σειρά του ο Σάκης Καλόγερόπουλος δήλωσε στην σελίδα του Facebook του ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα-οικογένεια ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ για την τιμή που μου κάνουν να αναλάβω τα ηνία του συλλόγου γνωρίζοντας δε τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην νέα κατηγορία. Τους διαβεβαιώνω πως με όρεξη και πολύ δουλειά θα φροντίσουμε γρήγορα να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Τέλος έχω να πω πως οι ανθρώποι του συλλόγου είναι φανταστικοί, αγαπάνε την ομάδα και αυτός ήταν ίσως και ο κυριότερος λόγος που δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στόχος ο ΑΟ Κορυδαλλός να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου