Βγαίνει από το αδιέξοδο ο Περαμαικός

Θετικές είναι οι εξελίξεις στον Περαμαικό σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, καθώς ο ιστορικός σύλλογος, μετά την  παραίτηση του επιχειρηματία, και χρηματοδότη του κ. Θόδωρου Κουντούρη, φάνηκε να αντιμετωπίζει μτεράστιο πρόβλημα.
 Πρόβλημα που όλα δείχνουν ότι θα ξεπερασθεί, κι ο Περαμαικός θα λάβει μέρος κανονικό στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ίσως και αύριο να ανακοινωθεί νέο Δ.Σ. του οποίου θα ηγηθεί ο Παναγιώτης Λιακούτσης- μέχρι πρότεινος Γενικός Διευθυντής του σωματείου, κι οποίος απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Κουντούρη.
 Υπάρχουν άτομα που θα στηρίξουν την  νέα προσπάθεια, ενώ έχει βρεθεί και χορηγός που θα προσφέρει ένα σημαντικό  ποσό ικανό για να τρέξει ο σύλλογος.
Βεβαίως θα επιδιωχθεί το μπάτζετ να μην ξεφύγει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.
 Στις πρώτες κινήσεις της νέας διοοίκησης είναι να ανανεωθούν οι συνεργασίες με τουσ ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, κι από εκεί και πέρα θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 8 μεταγραφές, μάλιστα κι εδώ  έχουν βολιδοσκοπηθεί οπι προθέσαεις  ορισμένων γνωστών  ποδοσφαιριστών με επαγγελματικές προδιαγραφές
 Σε ότι αφορά το θέμα του νέου τεχνικού, ήδη ο κ. Παναγιώτης Λιακούτσης έχει μιλήσει με δύο γνωστούς τεχνικούς κι έχει καταλήξει στην επιλογή της νέας διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου