Κανονικά ο Περαμαικός στην Γ΄ Εθνική

Κανονικά θα πάρει μέρος στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Περαμαικός, παρά τις όποιες αρνητικές ενδείξεις είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, με τις δηλώσεις του χρηματοδότη του συλλόγου κ. Θόδωρου Κουντούρη, που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

  Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο  γενικός διευθυντής της ομάδας ο Παναγιώτης Λιακούτσης, έχει προχωρήσει σε μιά σειρά επαφών, που έχουν αποδώσει, και ήδη από σήμερα ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας ομάδας.
 Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί  η διοίκηση του Περαμαικού, ο ενώ κ. Λιακούτσης, αρχίζει επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία με γύρω  στους 8-10 ποδοσφαιριστές.
 Παράλληλα θα γίνει η δήλωση συμμετοχής στην ΕΠΟ, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κι ακολούθως θα αποφασισθεί το όνομα του νέου τεχνικού, αλλά και θα δρομολογηθούν  συζητήσεις με ελεύθερους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα.
 Υπάρχει ενδιαφέρον για 6 έμπειρους ποδοσφαιριστές( τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό,  δύο μέσους, και δύο επιθετικούς), ικανούς να βοηθήσουν αμέσως τον Περαμαικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου