Μακρυωνίτη - Μπουλούλη ο Ιωνικός

Δύο ακόμη  σπουδαίες μεταγραφες πραγματοποίησε ο Ιωνικός με την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Ηλία Μακρυωνίτη απο την ΑΕΚ, και του Κώστα Μπουλούλη. από τον Ατρόμητο.
 είναι το νέο  απόκτημα της ομάδας της Νίκαιας. .Με την προσθήκη του έμπειρου τερματοφύλακα που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ενωση, ισχυροποιείται σε μέγιστο βαθμό ο Ιωνικός στη θέση του γκολκηπερ καθώς υπάρχει πλέον υπεροπλία  κάτω απο τα δοκάρια.

Ο Μακρυωνίτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/4/1989. Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες Γ/ ΕΘνικης , ενώ πέρυσι τον απέκτησε η ΑΕΚ, καθώς διέκρινε το ταλέντο του όταν τον παρακολούθησε αγωνιζόμενο στον ΠΑΟ Ρουφ του οποίου υπήρξε παίκτης για δυο σεζόν ( 2010-11 κ 2011-12).Ο 20χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Μπουλούλης  προέρχεται από τον Ατρόμητο ο οποίος τον είχε παραχωρήσει με δανεισμό στο Φωκικό
Ο Κώστας Μπουλούλης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1993. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της γενέτειράς του Λαμίας. Πριν ένα χρόνο υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο από τον οποίο παραχωρήθηκε με δανεισμό στον Φωκικό. Στην ομάδα της Αμφισσας, αγωνίστηκε και την περίοδο 2010-2011 στη Γ΄Εθνική με 18 συμμετοχές, ενώ πέρυσι στη Β’ Εθνική είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ
Βραδιά των παλαιμάχων του Ιωνικού θα ειναι η αυριανή, καθώς η Διοικούσα Επιτροπή του ιστορικού συλλόγου θα παραθέσει δείπνο για να τιμήσει τους θρύλους της ομάδας της Νίκαιας που μεγαλούργησαν με τα χρώματα του Ιωνικού στο πρόσφατο αλλα και απώτερο παρελθόν.
Με  ανοικτή πρόσκληση ο προέδρος και τα μέλη  της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟ Ιωνικός, καλούν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές αύριο το βράδυ(24/7) στις 9 μ.μ στην ταβέρνα "Μιχάλης" οδός Κύπρου και Ρεδαιστού στη Νίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου