Μπενέκη- Δράκο - Χαλκιά η Αρμενική

Με 3 πολύ καλές μεταγραφές ξεκίνησε η Αρμενική.πρόκειται για ποδοσφαιριστές με τεράστια εμπειρία αφού έχουν αγωνιστεί αρκετά χρόνια σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο Παναγιώτης Μπενέκης παίζει αμυντικό χαφ και την χρονιά που πέρασε
αγωνιζόταν στον Πανθυσειακό, προηγούμενες ομάδες:ΠΑΟ Ρούφ,Λυκόβρυση,Περαμαικό και ΑΕ Νέου Φαλήρου. Ο Γιώργος Δράκος είναι επιθετικός και την περασμένη σαιζόν αγωνιζόταν στον Αγ.Ιερόθεο. ο τρίτος ποδοσφαιριστής είναι ο Σπύρος Χαλκιάς τερματοφύλακας και αποκτήθηκε απο την Θύελλα Μoσχάτου.
  Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Αρμενικής; κ.Μανώλης Πράσινος μας είπε : "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας..προχωράμε με την διοίκηση σύμφωνα με το πλάνο ενίσχυσης αφού καταφέραμε και κρατήσαμε τον βασικό κορμό που κατάφερε και ανέβασε την ομάδα κατηγορία..οι παίκτες που ήρθαν έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και θα μας βοηθήσουν στο χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας..με το ίδιο σκεπτικό θα αποκτηθούν 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές ουσίας και μάλιστα ο επόμενος θα κάνει αίσθηση αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες Γ'Εθνικής..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου