Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γρηγόρης Στάθης, κι άλλοι παράγοντες του Περαμαικού
Mε επιστολή που απέστειλαν στον τύπο, μέλη του Περαμαικού, απαντούν - επιτίθονται στον πρόεδρο της ομάδας Θόδωρο Κουντούρη, σε ότι τους καταλόγισε ο ίδιος σε πρόσφατη ανακοίνωση που προανήγγειλε μάλιστα, και την αποχώρηση του από ταν κοινά του συλλόγου.
 Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Απάντηση στον παραιτηθέντα πρόεδρο που με νοθεία έγινε πρόεδρος στον Περαμαικό στα γραφεία του ( στο πλυντήριο).
 Κύριε Γιαλαντζί, την ομάδα την παρέδωσε ο κύριος Στάθης Γρηγόρης στον άνθρωπο τον οποίο υμνείς και στην συνέχεια μετά από περίπου δύο μήνες, εσύ τον καθαίρεσες με άσχημο τρόπο και παρέλαβες την ομάδα.
 Τον Περαμαικό τον παρέλαβες με 21 ποδοσφαιριστές αντρικού τμήματος, όχι χρονίτες, ενώ τα τμήματα υποδομής είχαν 73 ποδοσφαιριστές.
 Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές ο Περαμαικός ανήλθε στην Δ΄ Εθνική, έστω με διάφορες συγκυρίες.
 Θα θέλαμε πάνω σε αυτό να μας πείς πόσους ποδοσφαιριστές του Α΄ Τμήματος, και πόσους του Β΄ τμήματος αφήνεις την ομάδας.
 Κύριε Γιαλαντζί, σαν πρώτη κίνηση όντας πρόεδρος ήταν να προσκαλέσεις τους φιλάθλους του Περαμαικού, και να τους πάς στο Δημοτικό Συμβούλιο με αίτημα να κάνεις τον χώρο του Αρμού ποδοσφαιρικό παλατάκι, για να προπονούνται οι Λαθρομετανάστες.
 Κύριε Γιαλατζί, κατάφερες το ακατόρθωτο, σε 16 μήνες, εσύ και οι 4 αυλικοί σου, ο Περαμαικός να έχει  25 με 30 φιλάθλους στο γήπεδο, και έχεις το θράσος και μιλάς για παράγοντες που είχαν διετελέσει τριάντα και σαράντα χρόνια ανελλιπώς υπηρεσίες στην ομάδα την στιγμή  που εσύ δεν ήξερες τα χρώματα της ομάδας και το γήπεδο του Περαμαικού.
 Όσον αφορά αν θα σε υβρίζουν, μην φοβάσαι! Οι περισσότεροι δεν πρόλαβαν να σε γνωρίσουν. Θητεία 16 μηνών έκανες.
 Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει για τους παλιότερους.
 Την δήλωση την υπογράφουν οι κύριοι Παναγιώτης  Νικολινάκος, Πρόδρομος Αλεξίου, Πέτρος Πετρίδης, Στάθης Γρηγόρης, Μπεξεβάνης Πέτρος, Βανικιώτης Χρήστος και Τυροβόλης Παναγιώτης.
 Είναι και άλλοι πολλοί.
 Οι περισσότεροι από τους παραπάνω έχουν διετελέσει παράγοντες , πρόεδροι, και γενικοί αρχηγοί επί σειρά ετών."
Υ.Γ. Εάν χρειασθεί θα επανέλθουμε με άλλα πιο τρανταχτά  στοιχεία.